Ce dietă ține Ramona Bădescu, la 54 de ani. Vedeta merge aproape zilnic la sală: „Trebuie să țin pasul cu timpul”

 Ifrim Georgiana
.

Ce dietă ține Ramona Bădescu. La 54 de ani, actrița este într-o formă fizică de invidiat și recunoaște că face mari sacrificii pentru a-și menține silueta. În prezent, acesta și-a propus să-și mărească masa musculară, motiv pentru care vizitele la sala de fitness sunt mult mai dese. În ceea ce privește alimentația, vedeta a recunoscut că nu-și poate ține în frâu poftele, însă faptul că mânăncă puțin și des o ajută să nu acumuleze kilograme în plus.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Ramona Bădescu, la 54 de ani. Ramona Bădescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. În plan personal, aceasta locuiește în Italia, alături de fiul ei, Ignazio. De-a lungul carierei, vedeta a fost complimentată și admirată pentru felul în care arată, ea însăși susținând că a moștenit o genă bună și că este adepta tratamentelor naturale. Într-un interviu recent, aceasta a spus că merge în fiecare zi în sala de fitness, deși are un program încărcat și trebuie să se ocupe și de băiețul ei în vârstă de patru ani.

ram-9ram-9

Ramona Bădescu merge aproape zilnic la sală, la 54 de ani. Când vine vorba despre intervențiile estetice, actrița spune că a apelat la injecțiile cu botox pentru diminuarea și prevenirea ridurilor. Pe de altă parte, aceasta este pasionată de tratamentele naturiste și spune că își prepară singură măștile pe care și le aplică pe față.

Citește și: 'Mă gândeam să mă mărit fecioară. Îmi plăceau bărbații diabolici'. Ramona Bădescu a vorbit despre primul bărbat din viața ei

Citește și: Ramona Bădescu are probleme în educarea fiului ei de 3 ani: „Încerc să-l lămuresc fără palma la fund, ca pe vremea mea”

Citește și: De ce s-au certat, de fapt, Cristina Șișcanu și Cătălin Botezatu: „A sărit calul rău de tot”/ Nu și-au vorbit doi ani

Citește și: Dani Alves rămâne în arest preventiv, după ce a fost acuzat de viol. Fotbalistul brazilian se află la închisoare de mai bine de o lună

Ce dietă ține Ramona Bădescu, la 54 de ani

Actrița își dorește să-și crească masa musculară, motiv pentru care merge zi de zi în sala de fitness. Ramona Bădescu și-a organizat programul în funcție de cel al fiului ei, așa că se antrenează atunci când Ignazio se află la grădiniță. Obiectivul acesteia este de a-și tonifia corpul și de a ajunge în cea mai bună formă cu putință.

„Am început să merg la sală aproape zilnic, pentru că am mai mult timp dimineața, de când Ignazio merge la grădiniță. Am noroc că sala de sport e lângă mine și mă mobilizez repede. Eu nu vreau să slăbesc!

Vreau să mă tonific, să cresc în greutate, dar în mușchi. Iar asta înseamnă că trebuie să scad lichidele și să cresc masa musculară, ceea ce mă va face să cântăresc mai mult, dar, uitându-mă în oglindă mă voi simți mai tonică, având în vedere că organismul se transformă în timp.

Și eu trebuie să țin pasul cu timpul, așa că de aceea antrenamentele Flexibility & Postural, căci sunt lecții care mă ajută să alungesc musculatura după ce fac sală', a dezvăluit Ramona Bădescu, pentru click.ro.

„Am un antrenor personal'

Ramona Bădescu beneficiază de ajutorul unui antrenor personal. Pe langă fitness, aceasta merge și la cursuri de yoga sau pilates, acolo unde face exerciții de respirație și pentru a obține o poziție corectă a corpului.

„Am ales să fac mai multe cursuri la sală, Anti-Gravity Yoga Class, Pilates cu aparate, Pilates fără aparate, Flexibility, bandă, yoga. Merg la sală câte 2-3 ore pe zi, de două ori pe săptămână. Sala de sport de lângă mine este dotată cu multe aparate. Am un antrenor personal care se ocupă să fac bine toate exercițiile alese. Când nu e el la sală, mă antrenez de una singură', a mai spus Ramona Bădescu.

Ce regim alimentar are actrița

Ramona Bădescu încearcă să mânănce cât mai sănătos, însă a recunoscut că nu-și refuză poftele alimentare. Meniul ei zilnic este format preponderent din crudități, salatele fiind preferatele ei.

„Îmi plac foarte mult ridichile, le mănânc între mese, ca să mă satur. Iar când am plecat acum din România în Italia, am plecat cu sacoşa plină de ridiche neagră. Pentru că în Italia nu se găseşte. Şi fac o salată de crudităţi foarte bună, cu ridiche neagră, ţelină, morcov,  măr ionatan, cu un dressing cu avocado, iaurt, zeamă de lime, nuci, fără maioneză. Este foarte bună şi sănătoasă! Mi-am făcut pofta şi cu salată de boeuf în România. Eu pun şi măr ionatan în ea, pentru că e puţin dulceag şi îi dă o aromă aparte', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton