Ramona Bădescu, dezvăluiri neașteptate despre fostul soț: "Cât a fost însurat cu mine a avut un copil"

.

Ramona Bădescu a făcut dezvăluiri neașteptate despre fostul soț, baronul italian alături de care a trăit timp de șapte ani, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai de la Kanal D. Ramona Bădescu a declarat că bărbatul care acum îi este fost soț a devenit tată în timpul căsniciei lor, dar l-a iertat între timp pentru că, spune artista, Dumnezeu i-a dat de 10 ori mai mult decât a pierdut.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Ramona Bădescu a poveștit pentru prima dată cum s-a încheiat relația de șapte ani cu primul soț. La întrebarea adresată de Denise Rifai, „L-ați iertat pe fostul soț că v-a lăsat pe drumuri?’, Ramona Bădescu a dezvăluit care au fost motivele pentru care au pus punct căsniciei de șapte ani. Actrița a recunoscut că nu mai exista iubire între cei doi, iar când s-a ajuns la amenițări, aceasta a decis să plece fără nimic

„Nu pot sa spun că m-a lăsat pe drumuri, a fost hotărârea mea, una luată de comun acord. Ajunsesem în momentul în care nu ne mai iubeam, nu mai aveam emoția de a ajunge acasă și să mă strângă în brațe, să facem dragoste, să stăm împreună, nu mai exista aceea dorință.


Eu recit doar pe contract și în filme, dar în viața reală nu sunt o bună actriță. Nu-mi place să mint, să însel, pentru că m-aș înșela pe mine însămi, ci prefer să închid o relație și să închid o alta nouă. Vreau să fiu foarte adevărată și tranșantă cu persoana de lângă mine, vreau să-i spun că nu ne mai iubim și că nu mai putem să stăm împreună. 

Ramona Bădescu, despre fostul soț: „A avut un copil'

Soțul meu a fost un om deosebit, m-a cucerit, a fost o perioadă foarte frumoasă din viața mea, și nu aș suporta să stau lângă un bărbat care m-ar lovi, iar cu această ocazie vreau să spun tuturor femeilor, care sunt victime ale unor bărbați violenți: nu suportați, denunțați, pentru că un bărbat te poate lovi cu un trandafir, dar nu trupește!


A fost o frumoasă relație, s-a terminat, iar când s-a ajuns să spună că „dacă pleci, nu mai ai nimic, ai curaj?’ eu am spus am curaj și am plecat. Am refăcut totul și Dumnezeu mi-a dat de 10 ori mai mult. Da, l-am iertat și îi doresc tot binele din lume.


Cel mai rău m-a rănit când am aflat că în timpul căsniciei a avut un copil. După ce l-am iertat, și-a refăcut viața cu o persoană cu care era și când era căsătorit cu mine, deci se explică de ce acel nu și din partea lui și acea senzație de nedorință.’, a spus Ramona Bădescu.

Citește și: Cum a reacționat Smiley când a auzit că Gina Pistol vrea să revină la Asia Express: „Mai negociem

Citește și: Cristina Ciobănașu, fotografie alături de Vlad Gherman la 7 luni de la despărțire: „E o ocazie bună să…


Citește și: Petrică Mîțu Stoian a murit!Artistul de muzică populară a avut complicații în urma COVID-19

Ramona Bădescu a lămurit și „idila' cu Alain Delon

În urmă cu ani de zile, s-a zvonit că Alain Delon i-a făcut avansuri actriței. Ea a lămurit acum acest subiect, a spus că în copilărie dormea cu poza lui sub pernă, iar la maturitate și-a dorit o relație de iubire cu el.

„Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut (n.r pe Alain Delon) la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: „Bonjour, Ramona!’. M-am uitat în jur, eu eram Ramona. Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa. A fost foarte friendly, foarte modest.(…)


Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate, nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult. Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit.

Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut.


Mi-a plăcut cel mai mult de Jack Nicholson. Când m-a privit, m-am topit', a spus Ramona Bădescu în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai’.

Ramona Bădescu, criticată că a devenit mamă la 51 de ani


În prezent, Ramona Bădescu se iubește cu Fabi Cali. Deși nu l-a plăcut din prima clipă, Ramona Bădescu l-a reîntâlnit pe Fabio Cali într-un moment greu pentru ea, iar bărbatul trecea printr-o situație asemănătoare.

„Nu mi se părea nimic normal la el, era prea plin de el, nu, nu era deloc genul meu. După, ne-am întâlnit întâmplător, într-un moment nu chiar plăcut din viata mea. Practic, persoana pe care amândoi am pierdut-o atunci ne-a apropiat. De atunci, am vorbit non stop și uite unde am ajuns. Acum suntem jumătățile perfecte. De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun.  Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească‘, a mărturisit Ramona Bădescu.


Fabio este bărbatul care i-a oferit cel mai frumos dar primit vreodată: un copil. Întrebată la Kanal D, „ V-ati simțit vreodată judecată de societate pentru că ați devenit mamă la 51 de ani?’, Ramona Bădescu a mărturisit că este o fire liberă și că, deși repectă părerile oameniilor din jurul ei, nu se lasă afectată de aceste vorbe. 

„Nu. Tatăl meu m-a învățat să respect părerile oameniilor, dar nu m-am simțit judecată, pentru că sunt o fire liberă, și cred că știu ceea ce fac și plătesc pentru acțiunile mele. Aici nu am hotărât eu, ci Dumnezeu să-mi dea acest copil. Aș fi dorit mult mai devreme, dar nu a fost momentul, momentul în care m-am relaxat și am zis „Gata nu se mai poate!’, a intervenit și a apărut Ignazio.

În societate e normal, poate să zică, mulți au spus că aș fi putut fi bunică, eu pot să spun că aș fi putut fi chiar străbunică, dacă aș fi făcut pe la 20 de ani un copil, dar nu există o vârstă la care să fii mamă sau nu poți fii judecată pentru că ești sau că devi mamă. E un lucru atât de frumos și minunat, e lucru cel mai important din viața mea, iar eu sfătuiesc ca toate fetele să aibă încredere și să creadă în Dumnezeu, pentru că se poate întâmpla un miracol.’, a spus Ramona Bădescu.