Raluca Zenga a împlinit 39 de ani! A sărbătorit în plin proces de divorț, fără soțul ei

 Dumba Gabriela
.

Pe 1 noiembrie, Raluca Zenga a împlinit 39 de ani și a fost prima aniversare, după 17 ani, când nu l-a avut alături de Walter Zenga. Cu toate astea, antrenorul i-a urat „La mulți ani!”, însă, așa cum era de așteptat, având în vedere că au decis să divorțeze, nu a fost prezent la petrecerea Ralucăi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca Zenga pare că și-a revenit foarte bine după despărțirea de Walter Zenga și, de ziua ei, pe 1 noiembrie a petrecut alături de cei doi copii și prietenele ei, făcând risipă de zâmbete, dar mai ales de ținute sexy. Raluca a postat multe imagini pe rețelele de socializare de la petrecerile de ziua ei, întâlniri cu prietenii într-unele dintre locurile exclusiviste din Dubai.

Raluca Zenga a purtat ținute super sexy și a fost un zâmbet tot weekend-ul, afișând o fericire debordantă, semn că suferă după Walter. Evident, antrenorul nu a fost la ziua ei, însă i-a transmis toate gândurile lui bune.

În schimb, actuala lui soție apare alături de cei doi copii ai lor, Samira (11 ani) și Walter Jr (8 ani), cu zâmbetul pe buze. Sărbătorita din Dubai a primit 4 torturi și cadouri care au făcut-o fericită.

Nu a fost cel mai bun an, a fost tare ciudat datorită situației în care ne aflăm! Aici în Dubai putem însă ieși în cluburi și putem petrece, totul este deschis. Am sărbătorit cu prietenii și copiii, am primit cadouri, flori și până acum am avut 4 torturi. Mărturisesc că mi-aș fi dorit de ziua mea o vacanță cu copiii, pentru că ei vor să mergem din nou într-un safari ca cel din Africa de Sud, de anul trecut de Crăciun', a mărturisit Raluca Zenga.

IMG_7547-576×1024IMG_7547-576×1024

„Aniversare din acest an plin de provocări, inevitabilă ca trecerea anotimpurilor, o îmbrățișez ca pe ridicarea unui voal. Atât de multe lucruri s-au ivit din umbră. Să fi văzut atât de multe, totodată având atâtea altele de văzut încă … [îmi dau seama] că întotdeauna există ceva care să mă facă să fiu nerăbdătoare. (…) Dorințe de ziua mea: fără ranchiună care să te țină treaz, fără decizii impulsive, fără nicio respirație irosită în conflicte inutile, nu rupturii, dar DA bucuriei. ✨ Vă mulțumesc TUTUTOR pentru minunatele urări, am simțit IUBIREA și susținerea. Au ajuns la mine ca nesfârșite binecuvântări', a mai scris Raluca Zenga, pe Instagram.

Walter Zenga a anunțat divorțul pe Facebook

Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit că eu și soția mea să ajungem în acest punct însă viața este plină de surprize! Voi confirmă acum, aici, pentru a nu lăsă loc de alte interpretări!

Eu și soția mea Raluca nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe un alt drum pe care va merge singură de acum încolo!

Libertatea pe care i-am oferit-o mereu, s-a întors cumva împotriva noastră…Din respect pentru ceea ce am trăit împreună și pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât am depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai! Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc!', a dezvăluit Walter Zenga.

Citeste si:

Raluca Zenga recunoaște problemele din căsnicie: „Walter mi-a iertat multe, a avut de-a face cu un copil capricios și răsfățat!”

Oana Zăvoranu, primele declarații despre divorțul dintre Pepe și Raluca: 'S-a detonat bomba'

Cum a început povestea de dragoste dintre Pepe și Raluca Pastramă. Artistul a negat că sunt împreună, timp de câteva luni

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton