Raluca Podea a avut gripă și a ajuns de urgență la spital. Fiul ei a chemat ambulanța: „Simțeam și vedeam că mor”

.

La sfârșitul lunii trecute, Raluca Podea s-a confruntat cu grave probleme de sănătate și a ajuns pe mâinile medicilor. Blondina a fost testată pozitiv pentru gripa tip B și a fost internată în spital, unde i s-a administrat tratamentul și a purtat mască de oxigen. Vedeta spune că a încercat să se trateze acasă, însă starea ei de sănătate s-a înrăutățit subit, iar fiul acesteia a chemat ambulanța. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Raluca Podea s-a confruntat cu noi probleme de sănătate. La sfârșitul lunii septembrie, vedeta  s-a infectat cu COVID-19, a fost internată în spital și a stat pe perfuzii, iar perioada de recuperare medicală a durat mai mult decât și-ar fi dorit. Acum, blondina a fost testată pozitiv pentru gripa tip B și a ajuns din nou pe mâna medicilor. Raluca Podea a încercat să se trateze acasă, însă după trei zile strea ei de sănătate s-a înrăutățit subit, susținând că nu mai putea să respire. David, fiul acesteia, a intervenit imediat și a sunat la ambulanță.


După ce s-a infectat cu Covid-19, Raluca Podea a fost testată pozitiv pentru gripa de tip B. Vedeta spune că a trecut prin clipe de coșmar și că a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce a suferit o insuficiență respiratorie acută.

Citește și: Cum s-a încheiat procesul dintre Brigitte Pastramă și Raluca Podea. Ce daune morale trebuie să plătească cele două


Citește și: Raluca Podea, probleme mari de sănătate, după ce a avut COVID-19: „Am niște amețeli groaznice, abia văd să merg'

Citește și: Cum arată acum Ioana Tufaru. Fiica Andei Călugăreanu și-a făcut apariția la Acces Direct cu alt look

Citește și: Cine este Andrei Aradits. A divorțat de mama fiului său, după 17 ani de căsnicie

Raluca Podea a avut gripă și a ajuns de urgență la spital

La sfârșitul lunii februarie, Raluca Podea a fost testată pozitiv pentru gripa de tip B, iar la îndemnul medicului de familie, vedeta a încercat să se trateze acasă. După trei zile, starea de sănătate a acesteia s-a înrăutățit subit, căci nu mai putea respira. Blondina a intrat în panică și i-a cerut ajutorul fiului ei adolescent, David.


„Am procurat-o din februarie, am fost pozitivă pe gripă tip B, a fost ceva horror, a fost mai rău decât COVID-ul, dacă mă întrebi pe mine. A început cu durere în gât, m-a durut în gât 2 zile, m-a durut capul foarte tare, am stat în pat, după care a treia zi am luat ceva de gât, am sunat medicul, mi-a zis să iau antitermice, am luat și a treia zi nu am mai putut să respir, m-am sufocat pur și simplu, copilul meu era în baie, am vrut să mă ridic de pe canapea și nu am mai putut să respir’, a mărturisit Raluca Podea, pentru Antena Stars.


Ce diagnostic i-au pus medicii

După ce a ajuns la spital și a făcut investigații medicale, Raluca Podea a aflat că a suferit un bronhospastm. Vedeta a fost internată pentru o zi în spital și a făcut terapie cu oxigen.


„Deci nu mai puteam să trag aer, a fost ceva cumplit, copilul meu a ieșit repede din baie, pentru că m-am dus peste el, mi-a dat cu palmele pe spate, m-a luat în brațe așa (…) A sunat la ambulanță, a venit foarte repede ambulanța. Încet-încept încercam, pentru că nu am putut să respir, au fost 30-40 de secunde, au fost cele mai groaznice momente din viața mea, pur și simplu simțeam și vedeam că mor, mă sufoc și nu puteam să fac nimic (…) Mi s-a spus că am făcut un bronhospastm’, a adăugat vedeta.

Sursa foto: Facebook