Raluca Podea, fosta iubită a lui Pastramă, MESAJ DUR pentru Brigitte: „Va vedea și ea că este un bărbat scump, că va fi nevoită să ...”

 Dumba Gabriela
.

După mulți ani în care se declară orbită de dragostea pentru Florin Pastramă, Raluca Podea a lansat un mesaj dur pentru Brigitte ex-Năstase, actuala soție a acestuia. În timp ce Raluca visa la nunta cu Pastramă, odată plecat în FERMA, show-ul de la Pro TV, afaceristul s-a îndrăgostit de Brigitte cu care s-a însurat zilele trecute.

Raluca Podea, Florin Pastramă, Brigitte NăstaseRaluca Podea, Florin Pastramă, Brigitte Năstase

Nici unul dintre concurenții din Ferma, cu atât mai puțin Raluca Podea, nu au crezut în povestea de dragoste dintre Brigitte Năstase și Florin Pastramă. S-a pus totul pe seama firii ceva mai prietenoase a afaceristului, care a curtat, rând pe rând, mai toate femeile din emisiune.

S-a oprit, însă, la Brigitte și iată că, la ieșirea din emisiune, s-au și căsătorit cuvil. Această grabă a fost pusă de unii internauți pe seama orgoliului rănit al lui Brigitte, având în vedere că Ilie Năstase s-a însurat înaintea ei și plănuiește o nuntă grandioasă pentru această vară.

Raluca Podea, pe de altă parte, și-a lăsat iubitul la ușa Fermei cu gândul că, la întoarcere, vor face nunta, după cum i-a promis afaceristul. Nu i-a venit să creadă, privind emisiunea de la Pro TV, că Pastramă, cândva iubitul ei, a devenit, sub ochii ei, iubitul lui Brigitte și la câteva luni distanță, soț.

'Nu ascultam de nimeni din cauza lui. Adică, toți îmi spuneau că nu ne potrivim, eu 'Batman, Batman'. Mi-a dovedit însă comportamentul lui de la Ferma cât de mult am greșit. El, și o să se lămurească și Brigitte, este… un bărbat cu probleme. Adică, va vedea și ea că, de fapt, este un bărbat scump, că va fi nevoită să aibă mare grijă de el. Din toate punctele de vedere. Poate e acum bogată, dar…', a declarat Raluca Podea pentru wowbiz.ro.

Tânăra spune că s-a lecuit de Florin Pastramă și nu regretă o secundă despărțirea de el. Ba chiar o avertizează pe Brigitte că nu este bărbat de păstrat, ci doar unul care cheltuie mult și este orbit de bani.

'Va vedea și Brigitte ce vrea el de la ea. Pe mine, sunt convinsă, m-a iubit, chiar dacă a profitat. Dar de ea va profita din greu. Credeți că degeaba nu îl lasă să plece de acasă singur, nicio secundă? Cred că îi e frică să nu mă sune pe mine, dar e treaba lor acum', a mai spus Raluca.

 

Brigitte Sfăt e la a patra căsnicie, Florin Pastramă e la prima

 

Raluca, nu doar că nu suferă după Pastramă, ba chiar îi mulțumește lui Brigitte că a scăpat-o de un astfel de bărbat.

'Pot să spun că, acum, mă amuz copios. În primul rând, îi mulțumesc lui Brigitte că m-a scăpat de Florin Pastramă. E adevărat, doamna cu pricina, cu ani mulți de experiență în spate, a lucrat ca-n filme… Adică, pe când eu mai vorbeam cu Florin Pastramă, când erau deja la Ferma, am avut ocazia să vorbesc și cu Brigitte, ea știa cine sunt și, mai mult, îmi spunea doar cuvinte frumoase.

Îi spunea lui ăsta că trebuie să aibă grijă de mine, să nu se uite după alte femei, ce mai, avea grijă… Dar ea își pregătea terenul și cum a pus gheara pe el, a acționat. Păi, parcă el era îndrăgostit de Otniela, a uitat-o imediat… Spune mult despre el, nu?', spune, ironică din cale afară, Raluca Podea.

Brigitte a fost măritată cu Octavian Sfăt, a murit în 2002, apoi cu  Ovidiu Torj – din 2006 până în 2010, pentru ca în 2013 să se mărite din nou, cu fostul mare tenismen Ilie Năstase, de care s-a separat anul trecut.

Brigitte are doi copii, Robert (18 ani), din prima căsnicie, și Sara (10 ani), din căsnicia cu Ovidiu Torj.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton