Raluca Podea, filmare șocantă cu spiritul tatălui ei, după înmormântare: "Un abur care..."

.

Raluca Podea susține că are o filmare șocantă cu spiritul tatălui ei, care a murit în urmă cu două săptămâni. Se pare că, potrivit spuselor ei, bărbatul care s-a stins din cauza unei boli grave continuă să-și „viziteze' familia. Raluca Podea a descris spiritul tatălui său drept un abur care se mișca prin cameră.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Raluca Podea are o filmare șocantă cu spiritul tatălui ei, după înmormântare. Tatăl Ralucăi Podea a murit după o luptă cu cancerul, iar tânăra a mărturisit că după înmormântare au început să apară tot felul de semne cum că sufletul părintelui ar fi încă în casa în care a locuit.

Raluca Podea, filmare șocantă cu spiritul tatălui ei, după înmormântare


Raluca Podea a mărturisit la Acces Direct că montase o cameră web în camera în care tatăl ei se afla cu doar câteva zile înainte de deces pentru a-l supraveghea, iar după ce și-a dat ultima suflare ceva i-a atras atenția.

Deși nimeni nu se afla în camera respectivă, senzorul de mișcare și camera de supraveghere ar fi surprins o imagine în care apare silueta tatălui ei în camera în care acesta a stat.

Raluca Podea e șocată de acest fenomen și știe sigur că sufletul bărbatului a venit în locuința în care a stat ani de zile.


‘M-a sunat David să-mi zică că mami cineva e în cameră, se mișcă, eu vedeam că se mișcă senzorul, venise în vizită. Am filmarea pe telefon. În timp ce ne uitam amândoi pe cameră am filmat o parte în care se vede energie, se vede un abur care vine și pleacă. Acel abur mișca senzorul pe cameră’, a spus Raluca Podea potrivit Spynews.ro.

Citește și: Cum arată apartamentul lui Augustin Viziru.Cum a amenajat camera fiicei sale


Citește și: Costi Ioniță are o nouă iubită?Artistul a fost fotografiat alături de o femeie superbă, la mall

Citește și: Simona Pătruleasa va prezenta Știrile Kanal D de la ora 07:00. A înlocuit-o pe Cristina Dorobanțu

Raluca Podea a dezvăluit un alt fenomen paranormal legat de tatăl său mort

Vedeta a mărturisit că a decis ca icoana care a stat pe pieptul bărbatului, în sicriu, să i-o dea fiului ei, însă a hotărât ulterior să facă un altar în casă cu lumânarea cu care bărbatul a decedat.


Atunci, ea i-a zis băiatului să ducă icoana din camera lui la altarul făcut în casă, dar atunci icoana i-a scăpat din mână, semn că nu ar fi vrut să-l părăsească pe adolescent.

‘După ce l-am înmormântat, icoana care a stat la pieptul lui am decis să i-o dau lui David (n.r.fiul ei) se zice că se dă de pomană, am făcut un altar acasă. David a luat icoana și a pus-o lângă noptiera lui. I-am zis să o ia să o pună la altar, iar în timp ce a luat-o a căzut icoana jos și s-a desprins din spate ceva. Era clar că era un semn să nu mute icoana de acolo’, a mai zis Raluca Podea.


Mirela Vaida, șocată de filmarea cu spiritul tatălui Ralucăi Podea în casă

Mirela Vaida a fost șocată să vadă filmarea cu sufletul tatălui Ralucăi Podea în dormitorul în care acesta a stat până a-și da duhul. Prezentatoarea Acces Direct susține că nu-i vine să creadă așa ceva, dar cu toate astea se pare că e cât se poate de adevărat.


‘Eu sunt mai slabă de înger. Se vede spiritul. Deci, uite cum mi s-a făcut pielea. Nu cred…’ a spus Mirela Vaida șocată de ce s-a întâmplat.