Raluca Podea, confesiune surprinzătoare la MasterChef, despre fostul ei iubit, Florin Pastramă: "Cred că asta mi-a fost sortit..."

 Oana Pantazi
.

Ieri-seară, show-ul de cooking MasterChef a început în forță, printre concurenți numărându-se și Raluca Podea, fost iubită a lui Florin Pastramă, care a făcut o declarație surprinzătoare…

Cei trei jurați MasterChef, Joseph Hadad, Cosmin Tudoran și Silviu Chelaru, și-au luat rolurile în primire aseară, odată cu debutul mult așteptatului show culinar de la PRO TV. În afara preparatelor pe care le-au prezentat concurenții, cei trei jurați au fost și martorii unor povești impresionante de viață, care, uneori, i-au făcut chiar să lăcrimeze.

Printre concurenți a fost și o prezență total neașteptată! În fața celor trei s-a prezentat și Raluca Podea, fosta iubită a lui Florin Pastramă, cea de care acesta s-a despărțit în momentul în care a intrat în reality show-ul Ferma – Un nou început, unde a cunoscut-o pe Brigitte Năstase, care, ulterior, i-a devenit soție.

Tânăra în vârstă de 32 de ani a gătit paste nero di seppia cu creveți și sos de curry și a fost extrem de emoționată în momentul în care fiul ei, care i-a fost cel mai important susținător, a izbucnit în plâns.

Sunt foarte mândră de el. Noi suntem mai mult decât o mamă și un copil, suntem ca niște prieteni. Noi am crescut împreună, eu alegând să mă căsătoresc mai devreme, după care am divorțat și am crescut împreună… Hai, iubire, de ce plângi? Nu mai plânge! Știi că te iubesc! Hai, nu mai plânge, că, uite, mi se arde parmezanul!', a încercat Raluca să-și liniștească fiul.

Raluca Podea a primit șorțul MasterChef

Aceasta le-a povestit juraților și despre încercările prin care a trecut anul acesta, încercări care au determinat-o, spune ea, să nu-și mai dorească, momentan, o relație…

Am avut un an destul de greu, foarte dificil pentru mine. Am avut o relație, am fost foarte dezamăgită, s-a terminat brusc. El  – n. red. este vorba despre Florin Pastramă – a decis să meargă la un show de televiziune, acolo s-a îndrăgostit, eu așteptându-l acasă. (…). Cred că asta mi-a fost sortit și prefer să rămân singură', a povestit Raluca Podea. Cu sau fără poveste, Raluca Podea a primit două dintre voturile juraților și șorțul MasterChef, deoarece preparatul ei a fost gustos.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton