Raluca Pastramă s-a căsătorit, gravidă în luna a șaptea. Primele imagini de la nuntă

 Oana Pantazi
.

Raluca Pastramă s-a căsătorit în acest weekend, în mare secret. Fosta soţie a lui Pepe și Ibrahim, iubitul ei, au devenit o familie, cu puțin timp înainte de a deveni părinți. Iată primele imagini de la eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit în acest weekend în mare secret. Ea și iubitul ei, Ibrahim, au spus da, iar evenimentul s-a petrecut în mare discreție. Iată însă că cei doi proaspăt însurăței au fost dați de gol chiar de către Gabriela Firea, care a făcut publice imagini de la eveniment ce s-au viralizat rapid pe internet.

Raluca-Pastrama-s-a-casatorit-1-2Raluca-Pastrama-s-a-casatorit-1-2

Raluca Pastramă s-a căsătorit

Dacă ea a postat în mediul online doar două forografii în care apărea alături de cele două fiice ale sale și ale lui Pepe, fără să de niciun amănunt, iată că Raluca Pastramă a fost dată de gol că s-a căsătorit chiar de către una dintre invitate. Este vorba despre Gabriela Firea care a postat pe contul de socializare mai multe fotografii, însoțite de un text ce nu lăsa loc de îndoială.

Citește și: Imagini cu Raluca Pastramă, cu burtica de gravidă. Ce nume a ales fosta soție a lui Pepe pentru fetița ei 

Citește și: Pepe a devenit tată pentru a treia oară. Iubita lui a născut un băiețel perfect sănătos

Citește și: Cum arată Geta din Liceenii, la 54 de ani. Actrița a trecut printr-o mare suferință

Citește și: Rey, la un pas să-l bată pe Alex, la Insula Iubirii: „Ești nesimțit în toată firea, ești prost'

Însărcinată în luna a șaptea, Raluca Pastramă s-a căsătorit cu Ibrahim, iar evenimentul a fost unul extrem de intim. Deși și-au dorit discreție, cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol chiar de către fostul primar al Capitalei, Gabriela Firea.

„Dragostea este zarea liberă și largă, unde sufletul poate să își întindă aripile'. Căsnicie fericită, Raluca si Ibru! Cu sănătate, prietenie, respect și iubire!', a scris Gabriela Firea.

Raluca a purtat o rochie albă, simplă, în ziua cununiei sale și a radiat de fericire în ziua cununiei cu Ibrahim.

Cine este Ibrahim, soțul Ralucăi Pastramă

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă și-a refăcut viața – s-a căsătorit și urmează să devină mamă în scurt timp. Asta în timp ce artistul a devenit și el curând tată, partenera sa Yasmine Ody aducând pe lume un băiețel. Fosta soție a artistului va aduce pe lume curând cea de a treia sa fetiță și este în culmea fericirii.

După separarea de Pepe, Raluca a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și s-a focusat exclusiv pe viața ei personală. Între timp, ea și-a refăcut viața amoroasă alături de Ibrahim. Raluca Pastramă și iubitul ei, Ibrahim, s-au cunoscut în vara anului trecut, scrie click.ro. Așadar, aceștia sunt împreună de un an. Partenerul brunetei este un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine arabă. Bărbatul locuiește de mai mulți ani în România și deține diverse afaceri la noi în țară.

Chiar dacă Ibrahim nu este cunoscut în lumea mondenă și s-au afișat destul de rar împreună, Ibrahim nu s-a sfiit să-i facă iubitei sale declarații de dragoste în mediul online.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și mai fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea’, i-a spus Ibrahim Ralucăi Pastramă, pe Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton