Raluca Pastramă, mesaj pentru Pepe în plină luptă pentru custodia fetelor: "Copiii mei sunt motivul pentru care…"

.

Raluca Pastramă îi dă de înțeles lui Pepe, printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare, că nu are de gând să renunțe la custodia fetelor. Artistul și-a exprimat dorința ca fetele să rămână la el, în schimbul unor avantaje financiare pentru Raluca, însă aceasta din urmă nici nu vrea să audă despre un astfel de „târg”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe rețelele de socializare, Raluca Pastramă, fosta parteneră de viață a artistului Pepe, a scris un mesaj pentru fetițele sale, o declarație de dragoste, un mesaj subliminal pentru cântărețul Pepe, căci așa cum s-a scris în presă, bruneta nu vrea nicio secundă să renunțe la custodia celor doi copii.


‘Copiii mei sunt motivul pentru care vreau să mă trezesc în fiecare dimineață. Iubirile mele, vă iubește mami mai presus de cuvinte!’, a scris Raluca Pastramă.

La rândul său, Pepe își dorește copiii lângă el și nu renunță nicio clipă la custodia celor două fetițe. Artistul este hotărât să obțină custodia celor două fetițe și i-ar fi făcut chiar o ‘ofertă’ Ralucăi Pastramă. Proprietatea pe care Pepe a cumpărat-o de la părinții Ralucăi le dă mari bătăi de cap acum celor doi și nu se înțeleg în privința grădiniței construite împreună.


Ce i-a oferit Pepe Ralucăi în schimbul fetelor

Artistul i-ar fi oferit Ralucăi Pastramă o mașină în valoare de 70.000 de euro cu speranța ca fetițele să rămână în custodia lui. Raluca nu a acceptat ‘oferta’, astfel artistul luând decizia de a convoca adunarea AGA, moment în care soția a fost dată afară din poziția de manager. Cântărețul i-ar fi cerut soției să plătească lunar ratele la bancă, arată wowbiz.

Pe de altă parte, Raluca Pastramă dorește să păstreze și fetițele și mașina. Pepe nu ar figura în actele cu grădinița, soția sa apărând ca asociat unic și administrator. Totuși, are dreptul la o parte din clădire, deoarece în proprietatea respectivă ar fi investit o sumă uriașă.



Citește și:

Mihaela Tatu, dezvăluiri emoționante despre lupta cu depresia: „Am plâns până n-am mai putut'

De ce refuză Augustin Viziru să o expună pe mama fetiței sale: „Să mă suporți pe mine nu este foarte ușor'/ EXCLUSIV

Adriana Bahmuțeanu, pregătită să se căsătorească cu Nikos Papadapoulos? „Important e să te lași purtat de val'

Pepe vrea despăgubiri colosale de la soția care l-ar fi înșelat

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă divorțează a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că cei doi păreau că se înțeleg de minune. Artistul ar fi hotărât acum să ceară despăgubiri colosale de la mama fetițelor lui.


Se pare că Pepe vrea să procedeze cu Raluca Pastramă, la fel cum a procedat și la divorțul de Oana Zăvoranu. Artistul a cerut în 2011, după divorțul de vedetă, daune morale de 100.000 de lei, banii ar fi urmat să acopere prejudiciile create în urma unor vorbe usturătoare aruncate de Oana la adresa fostului ei soţ, Pepe.

De data aceasta, cântărețul ar vrea să apeleze la tribunalul ţigănesc în cazul divorţului de Raluca Pastramă, iar suma cerută drept despăgubiri ar fi de 100.000 de euro, potrivit Playtech.