Raluca Pastramă, imagini cu cea de-a treia fiică. Cum arată Maryam la șase luni: „Mama de fete!”

.

Raluca Pastramă, imagini cu cea de-a treia fiică. În luna noiembrie a anului 2020, Pepe anunța despărțirea de mama celor două fiice ale sale. În urmă cu aproape un an, cei doi au divorțat oficial, iar Rosa și Maria au rămas în grija mamei lor. După seprarea legală, Raluca Pastramă și-a refăcut viața alături de Ibrahim, cel care i-a devenit soț în luna iunie. La două zile după cununia civilă, cei doi au devenit părinții unei fetițe pe care au botezat-o Maryam. Iată ce imagini înduioșătoare a postat bruneta cu cea de-a treia fiică a ei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Raluca Pastramă și Ibrahim s-au căsătorit civil pe 11 iunie 2022. Cei doi au orgaizat un eveniment restrâns, cât mai departe de ochii curioșilor și de aparatele de fotografiat ale paparazzilor. De-a lungul timpului, bruneta a ales să păstreze discreția cu privire la noua ei relație și nu s-a afișat prea mult pe rețelele de socializare. La exact două zile după cununia civilă, cei doi au avut parte de un alt eveniment fericit. Aceștia au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Maryam. Micuța a împlinit șase luni, iar, recent, Raluca Patramă a postat o serie de fotografii emoționante cu fiicele ei.


Raluca Pastramă, imagini cu cea de-a treia fiică. După divorțul de Pepe, bruneta a recunoscut că a traversat o perioadă extrem de dificilă, căci suferea cumplit și slăbea pe zi ce trece. Deși s-au separat, cei doi foști soți au rămas în relații bune, iar artistul este extrem de implicat în creșterea și educarea celor două fiice pe care le au împruenă, Maria și Rosa.


Citește și: Ce fete mari și frumoase are Raluca Pastramă.Imagini rare cu Maria și Rosa, fiicele ei și ale lui Pepe

Citește și: Cum arată Raluca Pastramă, la patru luni după ce a născut prematur.Are siluetă de model

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu:'Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită'

Citește și: Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023.A fost căsătorită cu Marcel Toader


Raluca Pastramă, imagini cu cea de-a treia fiică

În câteva zile, fiica cea mică a Ralucăi Patramă și a lui Ibrahim va împlini șapte luni. Pe contul de Instagram, bruneta a postat mai multe imagini cu Maryam. În dreptul acestora, proaspăta mămică a scris un mesaj de-a dreptul emoționant. Se pare că micuța se bucură de toată atenția și iubirea părinților, dar și a surorilor ei mai mari.

„Mama de fete! Trei flori, trei comori!’, a scris aceasta.

„Mulțumesc, Doamne, pentru tot ce mi-ai dat, pentru tot ce mi-ai luat și pentru tot ce mi-ai lăsat’, este un alt mesaj transmis de aceasta.


„Nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile’

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a suferit enorm și a avut nevoie de o lungă perioadă de timp pentru a se recupera. Cei doi foști soți au rămas în relații bune, iar artistul face tot posibilul pentru a fi cât mai implicat în viața celor două fiice, Maria și Rosa. La rândul lui, Pepe a devenit tată pentru a treia oară, după ce actuala sa parteneră, Yasmine Ody, a adus pe lume un băiețel.


„Mi-e mai greu pentru mine în perioada asta, nu am reușit total să mă liniștesc. Mai am nevoie de o perioadă… Sunt alte lucruri care au prioritate, copiii, să ai liniște sufletească. Eu cel puțin nu am funcționat o perioadă de 5 luni de zile, eram că o umbră.

După ce treci prin perioadele astea grele, vezi cât de important este să ai liniște. M-am motivat în permanență, am atras către mine lucruri pozitive. Eram atât de căzută psihic și fizic, ajunsesem extrem de slabă. Erau zile când nu mâncam deloc’, spunea Raluca Patramă, după divorțul de Pepe.

Sursa foto: Facebook