Ce declarație de dragoste a primit Raluca Pascu de la actualul iubit: "Să rămâi la fel de frumoasă, tandră și dulce"

 Dumba Gabriela
.

Raluca Pastramă a fost surprinsă de iubitul său cu o petrecere și o declarație de dragoste în văzul lumii, ca o dovadă că sunt foarte fericiți și abia așteaptă să-și întâmpine copilul. Raluca Pastramă îl va face în curând tătic pe bărbatul de care s-a îndrăgostit după divorțul de Pepe.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Pastramă va deveni mamă pentru a treia oară în curând, iai tatăl fetiței ei a publicat o dovadă de iubire cu ocazia unei petreceri fastuoase pe care i-a organiza-o viitoarei mămici. În cadrul petrecerii, cei doi a dezvăluit numele pe care îl va purta fiica lor.

33433343

Ce mesaj de dragoste a primit Raluca Pastramă de la iubitul său

Mai multe imagini de la frumoasa petrecere au fost difuzate la Antena Stars, iar una dintre ele avea și urarea emoționantă a partenerului Ralucăi. Pentru prima dată în mod public, bărbatul și-a exprimat aprecierea și iubirea pentru fosta soție a lui Pepe.

„Vreau să te felicit și să-ți urez să rămâi la fel de frumoasă, distractivă, afectuoasă, tandră, dulce. Într-un cuvânt, fii întotdeauna tu însuți. Sărbătoare fericită, dragostea mea!', a fost urarea bărbatului pentru Raluca Pastramă.

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor:'Sunt multe intervenții de care am nevoie'

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero’/ EXCLUSIV

Ce nume a ales Raluca Pastramă pentru cea de-a treia fetiță a sa

În cadrul petrecerii, Raluca Pastramă și iubitul ei au făcut în mod oficial anunțul sexului bebelușului și au dezvăluit numele pe care îl va purta micuța. Alături de Pepe, bruneta are două petițe, Rosa și Maria, iar fetița pe care o va avea cu noul partener se va numi Mariam.

La rândul lui, Pepe va deveni tată pentru a treia oară peste câteva luni. Iubita lui, Yasmine Ody, este însărcinată în cinci luni și îi va dărui un băiețel.

Cine este iubitul Ralucăi Pastramă

Raluca Pastramă și Pepe au decis să se despartă la finalul anului 2020. Aceștia și-a spus „adio’ după mai bine de opt ani de relație. Deși au divorțat, ea a păstrat numele lui de familie, Pascu. După separare, ea a decis să stea departe de lumina reflectoarelor și s-a focusat exclusiv pe viața ei personală. Între timp, bruneta și-a refăcut viața amoroasă cu noul ei partener, Ibrahim.

Partenerul brunetei este un tânăr în vârstă de 27 de ani, de origine arabă. Bărbatul locuiește de mai mulți ani în România și deține diverse afaceri la noi în țară.

Iubitul Ralucăi Pastramă nu e cunoscut în lumea mondenă. De când formează un cuplu, bruneta și Ibrahim s-au afișat rareori împreună. Aceștia au postat doar pe Instagram câteva imagini, însă ea i-a ascuns chipul în fiecare fotografie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton