Raluca Moianu, dezvăluiri emoționante la doi ani de la moartea soțului său: "Ar fi dorit să fim cât de fericite putem"

.

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea lui Marius Ancuța, fostul soț al Ralucăi Moianu. Vedeta TV a făcut declarații emoționante în amintirea tatălui fetiței sale, care s-a stins la numai 50 de ani și a dezvăluit că Mara este hotărâtă că calce pe urmele acestuia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marius Ancuța, cunoscut comentator de snooker și medic stomatolog, a murit la vârsta de 50 ani, în iulie 2018. Raluca Moianu a trecut, în ultimii doi ani, prin clipe groaznice, dar de dragul fiicei sale, a făcut tot posibilul să meargă mai departe.


Soțul Ralucăi Moianu ar fi avut cancer la plămâni. Bărbatul a aflat de existența bolii în luna noiembrie 2017, însă de atunci boala a avansat rapid și în iulie, anul următor, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.


„Va rămâne mereu în amintirea mea și a Marei. Amândouă știm că tati ar fi dorit să fim cât de fericite putem în această viață!', spune, acum, Raluca Moianu.

Fiica ei de 15 ani, Mara Ilinca, și-a descoperit deja drumul în viață și este hotărâtă să calce pe urmele tatălui ei și să devină medic.

„Mara îi seamănă tatălui ei foarte tare și nu doar fizic. E microbistă convinsă, înainte de pandemie îi plăcea să meargă pe stadion. Spune că va fi medic, ca tatăl ei. Doar că ea își dorește să facă pediatrie, nu stomatologie. Îi plac copiii și ar face orice să îi știe bine, sănătoși.', a declarat Raluca pentru impact.ro.


Însă, spre deosebire de părinții ei, Marei nu-i place să apară la TV.

„Mara nu vrea să mai apară la TV. A cochetat cu ideea și a urmat cursurile școlii de televiziune junior, dar și-a dat seama că ăsta nu e drumul ei. Invitațiile pentru a apărea în emisiuni tv sunt dese, fiindcă producătorii au văzut-o în pozele postate de mine, dar interesul ei e îndreptat către altceva, iar eu nu vreau să o oblig, să o duc cu forță la TV!', mai spune Raluca Moianu.


Cu ce se mai ocupă Raluca Moianu în această perioadă

„Eu am un copil mare (Mara împlinește în ianuarie 16 ani), o casa nu foarte mare și un serviciu la care se poate lucra în regim de telemuncă, așa că m-am descurcat cu toate onorabil. În primăvara, am primit o propunere din partea Editurii Litera și așa am început să-mi folosesc vocea pentru a transforma cărți în audiobook-uri. Le găsiți pe platforma citește.ro. Mi-am improvizat un mini-studio de înregistrări și acum lucrez de acasă. Cursul de comunicare audio-vizuală pe care îl predau la U.N.A.T.C îl susțin online, așa că pot spune că m-am adaptat.


Citește și:

Andreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Au fost în vizită la părinții lui

Cine este George Simion, președintele AUR și ce avere are. Este de profesie economist și are doar 34 de ani

Augustin Viziru s-a schimbat radical când tatăl lui a murit: „Când am aflat de boala lui a avut loc trezirea mea'

Mi-e dor de interacțiunea cu studenții, la clasă, dar știu că pandemia vă trece și vom reveni la normal. La radioul la care lucrez s-au produs în aceasta toamnă schimbări în acționariat și asta ne-a adus o serie de proiecte noi, la care lucrăm acum, și care sper să fie bine primite de public. Tot în toamna asta am început să produc pentru Medika TV un program destinat rezolvării problemelor în familie Academia Părinților’, o emisiune prezentată de Felicia Akkaya, psiholog, un proiect în care cred foarte tare pentru că în perioada asta avem cu toții nevoie de sprijin la nivel emoțional. Nu am timp să mă gândesc la ceea ce se întâmplă în lume pentru că am mereu mintea ocupata.', a mai spus Raluca pentru Impact.