Raluca Lăzăruț, mamă a doua oară. Ce sex are bebelușul și ce nume a ales: "Anul în care..."

.

Raluca Lăzăruț a luat pe toată lumea prin surprindere după ce a anunțat că va deveni mamă pentru a doua oară. Fosta vedetă de televiziune a dezvăluit acest lucru cu puțin timp înainte să nască un băiețel. A postat niște imagini cu burtica impresionantă, pe conturile personale de pe rețelele de socializare. Urmăritorii ei au reacționat imediat, transmițându-i felicitări pentru acest eveniment fericit din viața fostei vedete de televiziune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


A devenit cunoscută atunci când a apărut în calitate de concurentă în show-ul „Big Brother', în anul 2004. Ulterior, a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. A apărut la Superbingo Metropolis în anul 2010, apoi la pupitrul știrilor de la Kanal D. Însă, în urmă cu mai bine de șapte ani, vedeta a decis să plece din țară.

Ce nume a ales Raluca Lăzăruț pentru cel de-al doilea copil


În data de marți, 11 octombrie 2022, Raluca Lăzăruț a postat două fotografii pe Facebook, în care se vede foarte bine burtica de gravidă, alături de mesajul: „2022, the year I grow the 2nd human, but still cannot keep any of my plants alive. Due date… this Friday'/ „2022. Anul în care cresc un al doilea omuleț, dar încă nu pot să îmi țin vreo plantă în viață. Momentul sosirii… în această vineri'.

Raluca Lăzăruț, în vârstă de 39 de ani, a născut pentru prima oară în anul 2020, atunci când a venit pe lume o fetiță, pe nume Gemma. Conform unei alte postări, de pe contul ei de Instagram, de data aceasta are un băiețel, pe nume Enzo.


Citește și: Raluca Lăzăruț e însărcinată din nou, la 40 de ani: „Îl cresc pe ce de-al doilea om!'. Primele poze cu burtica de gravidă

Citește și: George Ivașcu a aflat din presă că soția vrea să divorțeze: „Într-o duminică mă trezesc cu un telefon și…'

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Lăzăruț, la 7 ani după ce a plecat în America. Primele imagini cu fiica ei în vârstă de 1 an


Citește și: Bianca Drăgușanu, nervoasă din cauza lipsei locurilor de parcare din București: „De cinci ani plătesc amenzi, ce faceți cu banii?’

Este prietenă cu un actor celebru

Tot recent, fanii fostei prezentatoare s-au bucurat să vadă imaginile în care aceasta apare alături de unul dintre cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Este vorba, mai precis, despre Aaron Paul, în vârstă de 43 de ani, cel care a jucat rolul Jesse Pinkman, în serialul Breaking Bad. Cei doi par să fie chiar prieteni apropiați, iar în imagine se poate vedea și burtica de gravidă.


S-a mutat în America

Raluca Lăzăruț s-a retras din viaţa publică după ce s-a căsătorit cu Horațiu Boeriu. Cei doi au și o fetiță în vârstă de doi ani, pe nume Gemma. Cuplul trăieşte în Statele Unite ale Americii, în Chicago.


„Ăsta chiar nu e un clișeu, țara asta îți oferă posibilități nelimitate, atâta timp cât ești bun în ceea ce faci și muncești mult! Aici nimic nu rămâne nerăsplătit și neapreciat, corectitudine, talent, modestie, generozitate, unicitate, hărnicie, implicare… oamenii văd, simt și reacționează ca atare.

Mai mult decât atât, nu poți să sari etape, și atunci visurile nu mai sunt atât de greu de împlinit, ajung să fie o răsplată a muncii tale.

Cam așa aș traduce eu țara tuturor posibilităților. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel, a declarat Raluca Lăzăruț pentru VIVA!.

Sursă foto: Facebook, Instagram