Raluca de la Bambi s-a despărțit de iubit, deși toată lumea aștepta nunta!

 Oana Pantazi
.

Raluca de la Bambi s-a despărțit de iubit, dar a păstrat discreția în această privință, nedorind să vorbească despre viața ei personală. Iată când s-a petrecut totul!

Se pare că astrele s-au aliniat prost în această perioadă! Iată că și Raluca de la Bambi s-a despărțit de iubit, asta după ce, în ultima perioadă, s-au mai produs câteva separări neașteptate în showbiz – Ioana Ginghină, Anna Lesko, Mihai Mitoșeru, Claudia Pătrășcanu, What’s UP, Elena Ionescu și-au luat adio de la partenerii lor de viață!

Raluca de la Bambi a ținut secretă despărțirea

Recent s-a aflat că și Raluca Tănase, de la Bambi, s-a despărțit de iubitul ei, Emil, alături de care a fost mai bine de un an, scrie cancan.ro. Deși apropiații lor așteptau logodna și nunta, cu atât mai mult cu cât cei doi locuiau de ceva vreme împreună, artista a confirmat că ea și iubitul ei nu mai formează un cuplu de ceva vreme. Da, este adevărat, ne-am despărțit. Nu vreau să comentez mai mult despre viața mea privată. Ne-am despărțit acum cinci luni', a declarat Raluca Tănase pentru publicația citată.

O nouă operație estetică

S-a lansat în showbiz la o vârstă destul de fragedă, la 16 ani mai exact. Raluca Tănase a bifat mai multe intervenții estetice, iar acum este foarte mulțumită de felul în care arată. Artista are implant mamar, două rinoplastii, mărirea buzelor cu acid hialuronic, dar și alte intervenții non-invazive.

Recent, Raluca Tănase de la Bambi s-a lăsat pe mâna medicului estetician și a făcut o nouă intervenție la nivelul feței. „Astăzi am încercat firele PDO care în timp se resorb și se transformă în colagen”, a scris Raluca Tănase pe una dintre rețelele de socializare.

Pentru blondină, aspectul fizic este foarte important și consideră că vinde și imaginea ei. Raluca Tănase nu s-a ferit niciodată să ascundă artificiile pe care le-a făcut de-a lungul timpului.

Foto: Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton