Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează, după 13 ani de căsnicie: „Sentimentul de prietenie și de grijă ne va lega în continuare”

 Miniosu Alexandra
.

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Se pare că, potrivit spuselor juratei de la Bravo, ai stil!, cei doi au decis să urmeze căi separate în viață, după mai bine de un deceniu de mariaj. Vedeta a făcut și primele declarații în acest sens și a lăsat de înțeles că hotărârea a fost luată de comun acord. Iată ce a mai spus!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie. Este anunțul ce zguduie lumea showbiz-ului din România din „temelii'. Vestea a fost dată în urmă cu scurt timp chiar de către vedeta de la Kanal D. Jurata de la Bravo, ai stil! a dezvăluit că ea și încă partenerul ei în acte au decis să înceapă un nou capitol în viață, însă separați.

raluca-badulescu-divorteaza-1raluca-badulescu-divorteaza-1

Este șoc în lumea mondenă, după ce Raluca Bădulescu, una dintre cele mai îndrăgite vedete din România, a anunțat că ea și soțul ei, Florin Stamin, s-au despărțit. Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, deoarece cu toții îi știau drept un cuplu fericit. În ciuda aparențelor, se pare că aceștia vor divorța după mai bine de un deceniu de mariaj.

Citește și: Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România:'Nici mie nu-mi vine să cred'

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…'/ EXCLUSIV

Citește și: Yana și Andrei s-au logodit la Mireasa. Doamna Mioara:”Nu îmi doresc o noră ca ea”

Citește și: De ce nu s-a uitat Zanni la Survivor:„Nu pot să vizionez ceva unde știu că…'

Raluca Bădulescu și soțul ei divorțează, după 13 ani de căsnicie

Fire deschisă, Raluca Bădulescu nu a lăsat loc de interpretări și a „înfruntat' direct subiectul. Ba chiar ea a dat vestea, în urmă cu doar câteva minute. Conform declarațiilor ei, decizia separării a fost luată de comun acord. În plus, vor rămâne în continuare prieteni, fiind recunoscători pentru toate momentele frumoase pe care le-au trăit împreună.

Așadar, deși în majoritatea cazurilor despărțirile au loc cu scandal, în ceea ce-i privește pe Raluca Bădulescu și pe încă soțul ei, Florin Stamin, lucrurile sunt se pare pe cât se poate de liniștite. Vedeta de la Kanal D a mărturisit că vor rămâne conectați pentru totdeauna, având în vedere că au trăit o frumoasă poveste de dragoste vreme de 13 ani.

„După o îndelungată reflecție, Florin și cu mine am decis să începem un nou capitol în viață noastră, separați, dar conectați pentru totdeauna.

Ne-am fost alături unul altuia ani de zile, la bine și la greu ani de zile, suntem recunoscători pentru toate momentele de împlinire pe care le-am trăit împreună, însă, uneori, viața te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie și grijă al unuia față de celălalt ne va lega în continuare', a declarat Raluca Bădulescu, conform wowbiz.ro.

Raluca Bădulescu și Florin Stamin s-au căsătorit după 3 luni de relație

Raluca Bădulescu și Florin Stamin au trăit o poveste de dragoste mai ceva ca în filme. Aceștia s-au căsătorit după doar trei luni de relație. Înainte, ea a mai fost măritată și cu Vali Pungă, fost fotomodel. Împreună cu cel din urmă, jurata de la Bravo, ai stil! are un băiat, pe nume Alex.

Acum ceva vreme, Raluca Bădulescu ne povestea despre cum a fost cerută în căsătorie… în baie. Ea și Florin Stamin au făcut destul de repede cununia civilă, însă s-au căsătorit religios abia în 2016.

„Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!', ne-a povestit Raluca Bădulescu acum ceva timp.

Tot Raluca Bădulescu ne povestea că între ea și soțul ei a fost dragoste la prima vedere. S-au întâlnit când ea avea 33-34 de ani.

„A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul', ne mai spunea ea.

Sursă foto: Facebook, Libertatea

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton