Raluca Bădulescu, despre relația cu iubita fiului său: "Stau împreună deja și o consider..."

.

Raluca Bădulescu a vorbit despre relația pe care o are cu iubita fiului ei! Student la ASE, în primul an, fiul vedetei Kanal D are o iubită de mai bine de un an care este și pe placul mamei sale. Astfel, Raluca Bădulescu susține că are doi copii de când fiul ei i-a făcut cunoștință cu fata pe care o iubește.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Raluca Bădulescu se bucură că Alex, fiul ei, a moștenit pasiunea ei pentru modă și susține că și ea învață lucruri noi de la băiatul ei. O altă mare bucurie a vedetei Kanal D este că tânărul a ales foarte bine femeia cu care să locuiască. Deși amândoi au o vârstă fragedă, fiul Ralucăi Bădulescu și iubita sa locuiesc deja împreună.

Cum se înțeleg Raluca Bădulescu și iubita fiului ei


Încă din perioada liceului, fiul Ralucăi Bădulescu este implicat într-o relație! Semn că lucrurile sunt serioase, Raluca o cunoaște pe iubita lui Alex, mai ales că tinerii locuiesc deja împreună și o place foarte mult pe, de ce nu, viitoarea ei noră.

„Da, o cunosc pe iubita lui. Sunt împreună de un an, dacă nu chiar mai mult. Este foarte mișto. Sunt un cuplu extraordinar de reușit.

Le doresc ce își doresc ei, absolut ce își doresc ei: fericire, sănătate! O consider ca și fata mea, exact. Avem o fată și un băiat. Și ea este tot studentă la Ase, vor fi colegi, stau împreună deja’, a declarat Raluca Bădulescu.


Citește și: Cum arată noua casă a Roxanei Nemeș. Lucrările sunt aproape gata:„Aici, o altă baie cu camera copilului…

Citește și: Theo Rose a împlinit 25 de ani. Unde a plecat artista împreună cu iubitul ei, Anghel Damian:’Mă petrec la dublu’

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Nico, la 31 de ani:’A terminat Dreptul, dar e axată pe alte lucruri’


Raluca Bădulescu este foarte mândră de fiul ei

Fiul Ralucăi Bădulescu este student la ASE, dar așchia nu sare departe de trunchi și tânărul este pasionat de modă ca și părinții săi.

„Sunt mândră că este student în primul an la ASE. A moștenit și bunul gust, pasiunea pentru muzică, pentru fashion, pentru filme, pentru o arie foarte largă așa.

Oricum generația asta este mult mai deschisă către o variantă largă de preocupări, față de cum eram noi la vârsta lor.

Artiști, muzică, chiar și din domeniul fashionului, pentru că sunt branduri, de exemplu, care se adresează exclusiv tinerei generații, branduri despre care eu nu știu.


Învăț de la el tot timpul, sunt expresii pe care mă străduiesc să le rețin, e un alt tip de conversație, un alt tip de caterincă, mă străduiesc și eu să țin pasul cât pot’, a povestit jurata de la Bravo, ai stil’ pentru impact.ro.


Raluca Bădulescu a divorțat după 13 ani

În urmă cu două luni, vedeta TV anunțat că relația de 13 ani cu Florin, dintre care 6 se mariaj, a ajuns la final. Ca și cu primul soț, Vali Pungă, tatăl lui Alex, Raluca a rămas în relații bune și cu Florin.

„Nu am pus punct niciodată, pentru că noi suntem cei mai buni prieteni din lumea asta. La noi nu există punct, există doar continuare.

Suntem cei mai buni prieteni din lumea asta, întotdeauna am fost apropiați, o să rămânem la fel de apropiați, suntem cu toții împreună o mare familie alături de Vali, adică funcționam pe principiul unei mari familii și așa vom funcționa întotdeauna.


Lumea în general interpretează lucrurile așa cum vrea, noi știm cum sunt lucrurile în realitate și cei care ne sunt aproape știu foarte bine că noi suntem și rămânem familie întotdeauna’, a precizat, pentru Impact.ro, Raluca Bădulescu.

Zilele trecute, vedeta TV s-a afișat cu noul iubit, de profesie medic.