La 47 de ani, Raluca Bădulescu se vede din nou mireasă: "Niciodată să nu spui niciodată"

.

La 47 de ani, Raluca Bădulescu se vede din nou mireasă! Raluca Bădulescu a surprins pe toată lumea când s-a afișat cu noul bărbat din viața ei, Rareș Grigore, un medic cu aproape 20 de ani mai tânăr ca ea, la scurt timp după divorț. Partea frumoasă este că și fostul soț iubește din nou.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Raluca și fostul ei soț, Florin, au rămas prieteni după despărțire, semn că divorțul a fost o etapă firească în viața lor și nu un moment de mare stres, care să o lase cu sechele. Întrebată dacă are de gând să se recăsătorească, jurata de la Bravo, ai stil’ a precizat că nu exclude această variantă.

Raluca Bădulescu, pregătită să fie din nou mireasă


Raluca Bădulescu are o relație bună cu Vali Pungă, primul ei soț și tatăl fiului său, Alex. La fel a procedat și cu Florin, al doilea soț, de care s-a despărțit recent.

Nu are resentimente legate de fostele căsnicii și nici traume care să o impiedice să fie din nou mireasă. Astfel, jurata de la Kanal D dezvăluie că este pregătită oricând să se mărite din nou.

„Why not? Never say never!’ (n.r. De ce nu? Niciodată să nu spui niciodată’), a declarat, pentru Playtech.ro, Raluca Bădulescu.


Citește și: Drama neștiută a lui George, logodnicul Adrianei Bahmuțeanu. Fosta lui soție a murit la 3 luni de la naștere:’Carmen Harra mi-a spus că…’

Citește și: Cum a reacționat Adriana Bahmuțeanu după ce Silviu Prigoană a felicitat-o pentru logodnă.Cei doi au fost căsătoriți de 5 ori

Citește și: Un avion a trecut la câțiva metri deasupra turiștilor, înainte de a ateriza pe insula grecească Skiathos.Imagini spectaculoase

Raluca Bădulescu: „Acum mă consider tânără nebună’


Vedeta Kanal D și-a făcut obiceiul de a bifa în fiecare an o vacanță în Spania, unde preferă să își încarce bateriile.

„Sunt atât de previzibilă. Cred că de 20 de ani mergem numai în Spania și cred că tot în Spania, evident voi merge. Este țara viselor mele, am și stat 3 ani în Spania și întotdeauna vreau să mă reîntorc acolo.

Orice loc pe lumea asta există, mă gândesc, mă răzgândesc, mă aranjez și tot în Spania mă întorc, indiferent cum am da-o.

Mi-ar plăcea să mă mut acolo, dar când o să fiu bătrână rău. Nu știu ce înseamnă bătrână rău, pentru că acum mă consider tânără nebună. Nu știu, cred că la 80 de ani, mi-ar plăcea, da’, a mai declarat Raluca Bădulescu.


Ce spune Raluca Bădulescu despre operațiile ei estetice

Recent, Raluca Bădulescu a fost din nou în cabinetul unui medic estetician pentru mici retușuri legate de aspectul fizic.

„Trăiesc o perioadă specială a vieții mele, vreau să îmi placă ceea ce văd în oglindă, așa că am revenit, după destul de multă vreme, la medicul chirurg estetician Iancu Morad, care mi-a fost alături în ultimii 10 ani.


El mi-a recomandat să facem Face Contouring fără operație, o intervenție care este urmată și de marile staruri de peste hotare.

Mi se pare incredibil că, după doar câteva injectări, pielea lăsată s-a retras și am conturul facial mult mai ferm, ca acum mulți ani’, a spus Raluca Bădulescu.