Raluca Bădulescu, cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat divorțul de soțul ei: "Este dragostea vieții mele. Ne-am separat, dar vedem ce o mai fi"

.

Raluca Bădulescu, cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat divorțul de soțul ei. După 13 ani de căsnicie, Raluca Bădulescu și Florin Stamin divorțează, însă vedeta vorbește atât de frumos despre cel care i-a fost partener de viață atâția ani, încât te face să te gândești dacă decizia este definitivă. Cu ochii în lacrimi, jurata de la „Bravo, ai stil!” a spus că „momentan” s-au separat, lăsând astfel o portiță deschisă…

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Raluca Bădulescu, cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat divorțul de soțul ei. La finele lunii mai, vestea că Raluca Bădulescu și soțul ei, Florin Stamin, divorțează, după 13 ani de căsnicie, a luat prin surprindere pe toată lumea. Jurata de la Bravo, ai stil! a dezvăluit că ea și încă partenerul ei în acte au decis să înceapă un nou capitol în viață, însă separați. Recent, vedeta a făcut dezvăluiri emoționante, care vor fi difuzate integral mâine, în emisiunea ‘Fiță cu Adiță’, pe canalul de YouTube TheXclusive.


Raluca Bădulescu, cu lacrimi în ochi, după ce a anunțat divorțul de soțul ei

Între Raluca Bădulescu și Florin Stamin a fost dragoste la prima vedere. Cei doi s-au căsătorit la trei luni după ce s-au cunoscut, iar cununia religioasă au făcut-o 10 ani mai târziu. Din păcate, după 13 ani de căsnicie, drumurile lor s-au despărțit, vedeta Kanal D și soțul ei luând decizia de a divorța.


Citește și: Raluca Bădulescu și-a făcut o nouă operație estetică la față. Cum arată acum

Citește și: Cum a ajuns Raluca Bădulescu să fie vedeta cu cea mai mică talie din România:Nici mie nu-mi vine să cred

Citește și: Ce înălțime și ce greutate are Raluca Bădulescu:„Regimul pe care l-am ținut se bazează pe…/ EXCLUSIV

Citește și: Dan Negru, mărturisire dureroasă despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului artistei, de ziua lui: „Atât puteam’


‘Am (n.red. lacrimi în ochi), dar știu că este lângă mine. Este cel mai minunat om pe care l-am cunoscut în viața mea. De departe, Florin este minunea și dragostea vieții mele. S-a întâmplat că momentan ne-am separat, dar vedem ce o mai fi. Oricum, nu există pe lumea asta bărbat cum e Florin. Îl ador. E o viață de om, sunt atâția ani’, a spus Raluca Bădulescu.


„Am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat'

La începutul acestui an, Raluca Bădulescu vorbea, într-un interviu amplu pentru VIVA! despre relația cu soțul ei și întâlnirea lor providențială, iar la momentul acela nimic nu prevedea tristul deznodământ. Vedeta povestea că ea și partenerul ei aveau o relație lipsită de constrângeri și că se potriveau în toate privințele.

„Aveam 34 de ani și îl așteptam pe Făt-Frumos. Am fost foarte fericită cu primul meu soț, Vali Pungă, în continuare avem o relație extraordinară, dar îl așteptam pe acel bărbat de care eram convinsă că există pentru mine. Pur și simplu am știut de când l-am văzut pe Florin că el este acela predestinat, cred în destin, cred în Dumnezeu, cred în minuni, ele există.


Ne-am căsătorit la trei luni după ce ne-am cunoscut, cununia religioasă am făcut-o la 10 ani după ce ne-am cunoscut. Am plecat la Ibiza, unde am stat trei luni, și ne-am reîntors în țară. Apoi ne-am mutat doi, trei ani în Spania. Este o poveste care se scrie în continuare', spunea Raluca pentru VIVA!

Din păcate, trei luni mai târziu, Raluca Bădulescu și Florin Stamin și-au anunțat divorțul.