Raluca Bădulescu i-a făcut cunoștință fostului soț cu noul ei iubit. Au luat masa împreună: „E o perioadă intensă a vieții mele”

.

Raluca Bădulescu i-a făcut cunoștință fostului soț cu noul ei iubit. Jurata de la „Bravo, ai stil!' i l-a prezentat pe actualul ei partener, Rareș Grigore, fostului ei partener de viață, Vali Pungă, cel cu care vedeta are și un copil. Se pare că cei doi bărbați se înțeleg de minune, drept dovadă că nu au ezitat să ia masa împreună, în oraș. Iată declarațiile divei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!


Raluca Bădulescu i-a făcut cunoștință fostului soț cu noul ei iubit. La scurtă vreme după divorțul ei Florin Stamin, vedeta de la Kanal D și-a refăcut viața amoroasă alături de Rareș Grigore, un tânăr medic estetician. Recent, jurata de la „Bravo, ai stil!’ l-a prezentat pe noul iubit fostului ei soț, Vali Pungă, tatăl băiatului ei.

În urmă cu câteva luni, Raluca Bădulescu anunța divorțul de fostul soț ei, Florin Stamin. Se pare că Soarele a răsărit repede pe strada ei, căci și-a făcut un nou iubit. Vedeta se iubește acum cu Rareș Grigore, un tânăr medic estetician. Diferența dintre ei e de 20 de ani, însă acest lucru nu reprezintă o piedică în calea iubirii lor.


Citește și: La 47 de ani, Raluca Bădulescu se vede din nou mireasă:'Niciodată să nu spui niciodată'

Citește și: Primele imagini cu Raluca Bădulescu și noul ei iubit.Este un medic mai tânăr decât ea

Citește și: Bianca Tirsin a plecat de la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a anunțat după demisie:'Am primit multe…'

Citește și: Marinela Mavrodin de la Puterea Dragostei este însărcinată.Primele imagini cu burtica de gravidă: „E fascinant'

Raluca Bădulescu i-a făcut cunoștință fostului soț cu noul ei iubit


Raluca Bădulescu și tatăl fiului ei, Vali Pungă, se înțeleg foarte bine, chiar și la ani buni după divorț. Bărbatul nu mai locuiește de ani buni în România. Recent, vedeta de la Kanal D i-a făcut o vizită, la Madrid, însă nu singură, ci alături de noul ei iubit, Rareș Grigore. Se pare că cei doi bărbați se înțeleg și ei bine, dovadă că au luat masa împreună, toți trei.

Raluca Bădulescu radiază de fericire după divorțul de fostul soț, Florin Stamin. Vedeta se declară îndrăgostită și mărturisește că trece printr-o perioadă foarte intensă a vieții, de care se bucură enorm.


„E o perioadă intensă a vieții mele, de care mă bucur din plin. Da, pot spune că sunt îndrăgostită’, a declarat Raluca Bădulescu pentru wowbiz.ro.

Cine e Rareș Grigore, noul iubit al Ralucăi Bădulescu


Raluca Bădulescu și fostul soț, Florin Stamin, au ajuns la divorț după 13 ani de relație și 6 de căsnicie. La scurt timp, ea a anunțat că are o nouă relație, cu un bărbat mai tânăr cu 20 de ani decât ea.

Noul iubit al Ralucăi Bădulescu se numește Grigore Rareș Gabriel. Tânărul a absolvit Facultatea de Medicină chiar anul trecut, în 2021, iar acum activează ca medic. Se pare că bărbatul știe cum să o facă să zâmbească pe vedetă, dovadă fiind ipostazele romantice în care s-au afișat de-a lungul timpului.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Libertatea