Raluca Bădulescu, adevărul despre relația cu iubitul ei, după zvonurile despărțirii: „Nu aș ierta niciodată trădarea și minciuna”. În ce relații a rămas cu foștii soți / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Fire asumată, Raluca Bădulescu ne-a spus adevărul despre relația cu iubitul ei, după zvonurile despărțirii. După ce postările cu jurata de la „Bravo, ai stil!' și Rareș s-au rărit pe rețelele de socializare, în spațiul public au apărut diverse speculații, precum că cei doi s-ar fi separat. Ei bine, în revista VIVA! de Aprilie, vedeta infirmă toate aceste lucruri, susținând că sunt în continuare împreună și că le merge foarte bine. În plus, criticul de modă a păstrat o relație bună și cu foștii ei soți, Florin Stamin și Vali Pungă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Anul trecut, ai făcut o schimbare importantă și în ceea ce privește viața amoroasă, atunci când ai anunțat divorțul de fostul tău soț, Florin Stamin. În ce relații ați sunteți acum? Mai vorbiți, vă mai scrieți, vă mai vedeți?

Suntem o mare familie, ne vedem și vorbim foarte des, aproape zilnic. Florin este tatăl lui Alex, Vali (n. red. tatăl biologic) este tatăl lui Alex, ne înțelegem extraordinar de bine, suntem „together forever.

raluca-1raluca-1

Citește și: Ce obiecte poartă Raluca Bădulescu în geantă: „Ciocolată, covrigei, nu pot să vă arăt chiar tot'

Citește și: 24 de întrebări cu Raluca Bădulescu. Cum se înțelege cu fiul ei și care e cea mai mare teamă a vedetei: „La vârsta mea, discut cu el ca și cu un adult' / EXCLUSIV

Citește și: Deea Maxer, reacție după declarațiile lui Dinu Maxer despre divorț. Care a fost, de fapt, motivul despărțirii: „Ne-am schimbat'

Citește și: De ce nu a mers Jean Gavril cu soţia în America Express. Fratele lui, Dinu, l-a dat de gol: „De mine nu poate să divorțeze'

Raluca Bădulescu, adevărul despre relația cu iubitul ei, după zvonurile despărțirii

La scurt timp după despărțire, ți-ai găsit fericirea în brațele unui alt bărbat, Rareș Grigore. Cârcotașii „v-au separat, însă, după ce au observat că, în ultima perioadă, postările cu voi doi s-au rărit… Cred că cel mai corect este să ne spui tu adevărul. Care e statusul relației voastre în prezent?

Trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, suntem împreună de aproape un an, iar viața privată așa ar trebui să rămână. Lucrurile care te fac fericit și cele care sunt personale prefer să le țin pentru mine. Suntem împreună și lucrurile merg foarte bine.

De asemenea, după ce ți-ai oficializat relația cu Rareș, răutăcioșii nu au privit cu ochi buni nici diferența de vârstă, de 20 de ani, dintre voi. Pentru voi a reprezentat vreodată o problemă acest aspect, spre exemplu să ajungeți să constatați că aveți alte percepții, alte viziuni asupra vieții?

Eu și Rareș avem foarte multe lucruri în comun, iar vârsta este doar un număr.

În ce relații a rămas Raluca Bădulescu cu foștii soți

Cum a reacționat fiul tău atunci când i-ai făcut cunoștință cu Rareș? Cât de importantă este părerea lui Alex în ceea ce privește viața ta amoroasă?

Alex este o binecuvântare de la Dumnezeu, este un copil excepțional. Este discret, elegant, are un comportament de gentleman, are grijă de mine, sunt mama și prietena lui. Ceea ce ne face fericiți în această familie este o bucurie pentru toți ceilalți.

Minunea ta, Alex, provine din căsnicia cu fostul tău soț, Vali Pungă. El cum se înțelege cu Rareș? Am văzut că, pe la începutul relației, l-ați vizitat pe Vali la Madrid și ați luat masa împreună…

Așa cum am spus, suntem o mare familie. Ne înțelegem foarte bine. Sunt sigură că lucrurile acestea pot părea ca din filme, dar este o realitate, cea pe care o trăiesc eu. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că mi-a dat oameni alături de care mă pot bucura din plin de viață, fericită. Nici nu ar fi putut fi altfel, cred că în viață te înconjori de energie și de oameni optimiști. Sunt binecuvântată de Dumnezeu.

Raluca Bădulescu a suferit din dragoste: „Nu aș ierta niciodată trădarea și minciuna'

Raluca, deși ai rămas în relații bune cu foștii soți, cât de mult te-au afectat cele două divorțuri? Ce influență au avut asupra ta?

Vorbim mereu, ne vedem, ne ajutăm de câte ori e nevoie. Sunt sentimente profunde care rămân pe viață.

Mai crezi acum în căsătorie, te mai vezi mireasă?

Wow! Nu m-am gândit niciodată la asta, nu știu ce să vă răspund!

Ai suferit vreodată din dragoste, cu adevărat, să te tăvălești de durere? Peste ce nu ai putea trece acum într-o relație? Ce nu i-ai ierta niciodată partenerului?

Vă dați seama că în adolescență am suferit cu toții din dragoste, nu cred că există om care să nu fi suferit cel puțin o dată din dragoste. Dar la vârsta asta comunicăm, vorbim și ajungem la un numitor comun. Nu aș ierta niciodată, în viață, în general, de la oamenii dragi mie, trădarea și minciuna. Dacă îmi spui adevărul, accept și înțeleg. Viața este complexă, nu am inventat eu lucrul ăsta. Iert, la rândul meu, așa că spune-mi adevărul și vedem cum o scoatem la capăt.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE APRILIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton