Raluca Bădulescu a comentat rochia Biancăi Drăgușanu, de la cununia civilă. Coafura i-a atras cel mai mult atenţia!

 Dumba Gabriela
.

Rochia Biancăi Drăguşanu de la cununia civilă i-a atras atenţia Ralucăi Bădulescu, unul dintre juraţii de la „Bravo, ai stil!'. Albă, mulată şi extrem de decoltată, aşa cum ne-a obişnuit Bianca dintotdeauna, rochia a fost una foarte potrivită pentru cununia cuvilă, sunt de părere experţii în modă. Iar coafura a completat perfect apariţia din ziua cea mare.

Raluca Badulescu a comentat rochia de cununie a Biancai DragusanuRaluca Badulescu a comentat rochia de cununie a Biancai Dragusanu

„Bianca are o rochie foarte frumoasă din dantelă Guipure, o dantelă preţioasă, care-mi place foarte mult. Modelul „sirenă”, trei sferturi este perfect acceptabil la o cununie civilă care nu este o ocazie atât de formală.

Creaţia îi vine foarte bine, îi subliniază excelent silueta. Îmi place că şi-a coafat părul lejer, iar look-ul, per total, este exact ce trebuie”, a declarat Raluca Bădulescu pentru kfetele.ro.

Bianca Drăguşanu s-a măritat pe 1 august cu Alex Bodi, după o relaţie tumultoasă de câteva luni, în care s-au împăcat şi despărţit de nenumărate ori. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton