Radu Bănică recunoaște că tatăl lui, Ștefan Bănică, este un părinte „dur”: „El merge după niște reguli, iar noi...”

.

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică din relația cu Camelia Constantinescu. La 21 de ani, tânărul și-a făcut debutul în actorie și deține propria afacere, o cafenea situată în centrul Capitalei. Recent, acesta a făcut câteva declarații neașteptate despre relația pe care o are cu tatăl lui și a recunoscut că este un părinte „dur'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


Timp de cinci ani, Ștefan Bănică a format un cuplu cu Camelia Constantinescu. Din relația lor, a rezultat Radu Ștefan, care a împlinit 21 de ani la începutul lunii februarie. Într-un interviu recent, tânărul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu tatăl lui și a recunoscut că numele pe care îl poartă vine la pache cu multe responsabilități și cerințe. Totuși, Radu Ștefan este de părere că a reușit să se ridice la așteptările artistului și descrie relația cu acesta ca fiind una „normală’.


Deși are puțin timp de când a debutat în lumea actoriei, Radu Ștefan Bănică se bucură de un adevărat succes pe scena teatrului și recunoaște că este comparat cu tatăl și bunicul lui. Tânărul a recunoscut că este susținut necondiționat de cei doi părinți, însă, pe plan financiar, și-a câștigat independența de ceva vreme.


Citește și: Cu ce se ocupă fiul lui Ștefan Bănică, la 20 de ani. Radu Ștefan: „Nu vreau să-mi fac numele de râs'

Citește și: Ștefan Bănică a avut emoții mari la piesa de teatru de debut a fiului său, Radu Ștefan: „Mici probleme, le discutăm mai târziu’

Citește și: Elena Udrea a scăpat de acuzațiile din dosarul Hidroelectrica. Autoritățile îi vor confisca 3,4 milioane de euro

Citește și: Theo Rose, noi probleme în sarcină de când a răcit: ‘Nu mai pot să respir. Mă ia panica. După ce că sunt în perioada…’


Radu Bănică recunoaște că tatăl lui, Ștefan Bănică, este un părinte „dur’

La 21 de ani, Radu Ștefan Bănică nu se bucură numai de succes pe scenă, ci este și independent financiar. Tănărul recunoaște că nu este tocmai ușor să provină dintr-o familie cunoscută, căci notorietatea vine la pachet cu multe cerințe. Când vine vorba despre relația cu Ștefan Bănică, acesta o descrie ca fiind „normală’, însă a ținut să sublinieze că părintele lui este „dur’ și „corect’.


„Nu! Pot să spun că sunt independent financiar. Are greutate numele nostru, într-adevăr, și vine la pachet cu multe cerințe, dar sunt fericit să le îndeplinesc. Tata e un tată corect și dur, dar cum trebuie. El merge după niște reguli, iar noi avem o relație normală’, a spus tânărul, la Xtra Night Show.


Radu Ștefan Bănică, despre viața sentimentală: „Sunt singur’

Întrebat dacă are o persoană specială în viața lui, Radu Ștefan Bănică a dezvăluit că este singur. Artistul de 21 de ani nu-și dorește să folosească viața sentimentală ca „strategie de marketing’, căci, spune el, are alte priorități în momentul de față decât să se promoveze prin astfel de mijloace.

„Nu, sunt singur! Chiar nu m-am gândit niciodată să zic că sunt singur pentru vreo strategie de marketing, marketing ar fi să vă spun că sunt cu cineva, dar să nu vă spun cu cine. Nu este focusul meu acum’, a mînchieat aceasta.

Sursa foto: Facebook