Radu Banciu pleacă de la B1 TV, după 10 ani. La ce post TV îl vei putea vedea, în curând

.

Radu Banciu pleacă de la B1 TV, după aproape zece ani în care a realizat emisiunea „Lumea lui Banciu”. Se pare că plecarea lui Radu Banciu este legată de faptul că acesta mai realizează o emisiune zilnică la canalul Look Plus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, conducerea B1 TV i-a cerut lui Radu Banciu să aleagă una dintre cele două direcții, B1 TV sau Look Plus. De altfel, Look Plus este și direcția către care se va îndrepta Radu Banciu, după ce a ales să renunțe la B1 TV.


Contactați de Paginademedia.ro, oficialii postului de televiziune B1 TV au declarat că:

„Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord’, punctează aceștia.


Citește și: Horoscopul lunii octombrie. Zodiile cărora le surâde norocul în dragoste și la bani

Pe de altă parte, Radu Banciu a lăsat de înțeles că decizia de a părăsi B1 TV se datorează faptului că nu mai vrea să comenteze subiecte politice și de aceea s-ar fi alăturat echipei LOOK TV, pentru o emisiune cu teme sportive.


„ Astăzi (n.r. luni, 28 septembrie), nu o să apucăm să vorbim despre toți derbedeii care au ieșit prin țară (n.r. la alegerile locale), dar îi luăm la mână toată săptămâna. Pe toți! Continuăm săptămâna aceasta și continuăm cât mai putem, până când vom ajunge și la alegerile parlamentare, anul acesta fiind ultimul! Vă spun: mă retrag definitiv din politică, am și bătut palma cu cineva’, declara Radu Banciu, ca un anunț despre plecarea de la B1 TV.


Citește și: Ce pățești când bei prea multă cafea. Atenție la efectele secundare!

„Trebuie să plec la un moment dat. După zece ani, mă retrag și eu. Sper să o fac în glorie, pe cât posibil. Mi-am încheiat socotelile. Mă retrag definitiv din disputa politică’, a menționat prezentatorul TV într-una dintre emisiunile pe care le modera la tv.

Cu cine va fi înlocuit Radu Banciu la B1 TV

După plecarea lui Banciu de la B1 TV, vor fi făcute schimbări în grila de programe a postului. Tudor Mușat, care avea emisiunea între 20:00-21:00, va acoperi intervalul de până la 22:00. De la ora 22:00, va intra Silviu Mănăstire (care pana acum era de la 21:00).


Banciu era la B1 TV din anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a rămas singur la cârma emisiunii Lumea lui Banciu. 

Emisiunea de la miezul nopții era una
dintre cele mai urmărite ale postului TV, dar și una dintre cele care au
atras multe amenzi de la CNA.