Răbufnire la Insula Iubirii. Cine va face dezvăluirea șocantă: "Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem"

.

Răbufnire la Insula Iubirii. După câteva zile de la sosirea pe Insula Iubirii, deja au fost încălcate primele limite. Cea de-a cincea întâlnire de pe Insulă le va oferi concurenților noi șanse de apropiere și cunoaștere. Luni seara, telespectatorii vor avea parte de momente surprinzătoare. De asemenea, aceștia vor fi martorii primului incident medical din emisiune.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


În cel mai nou episod al emisiunii Insula Iubirii, telespectatorii vor avea parte de momente surprinzătoare. De asemenea, concurenții se vor confrunta cu multe situații nemaiîntâlnire și pline de suspans. După doar 9 zile petrecute pe Insual iubirii, deja au fost încălcate primele limite, motiv pentru care s-au luat primele decizii serioase.

Cea de-a cincea întâlnire pe Insula Iubirii le va oferi concurentilor noi șanse de a se cunoaște și de a fi mai deschiși. Totodată, vor ieși la iveală lucruri mai puțin știute din relațiile concurenților. Fetele vor avea parte de un decor intim, pentru a da uitării stresul și a se deschide tentației.


Citește și: Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii.Cum a reacționat Lavinia: „Este clar…'

Citește și: Cine este Ionuț Bârlădeanu de la Insula Iubirii.A fost căsătorit

Citește și: Fata lui Cornel Palade a fost dată afară din casă și lăsată cu hainele în stradă:’M-au dărâmat’

Citește și: Dani Oțil, adevărul despre relația dintre el și Anna Lesko:„I-am făcut altar, iar ea îmi aducea ciorapi, cizme, chiloți’

Răbufnire la Insula Iubirii

După aproape 10 zile petrecute pe Insula Iubirii, concurenții au încălcat deja primele limite peste care nu se poate trece într-o relație. Cea de-a cincea întâlnire le va oferi acestora noi șanse de apropiere, dar vor ieși la iveală multe lucruri neștiute.


Fetele vor avea parte de un decor intim, care le oferă ocazia să petreacă în compania ispitelor, la amsaj thailandez. Concurentele se vor bucura de prezența ispitelor masculine care le vor ajuta să se deschidă tentației pe deplin.

„Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem?’


Tot luni seara, concurentele vor avea discuții interesante legate de limitele impuse pe Insula Iubirii. Unele dintre ele sunt decise să uite problemele din relație și să se bucure de momentele frumoase petrecute pe Insula Iubirii.

 „Chiar nu i-am pus nicio limită, el a încercat să îmi pună, dar i-am zis să se oprească, fiecare face ce vrea.C am multe limite! Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem?! Nu i-am permis niciodată să mă controleze!’ Telespectatorii vor afla cine face dezvăluirea șocantă, chiar în această seară.


Una dintre ispite, de urgență la spital în Thailanda

Tot în această seară, telespectatorii vor avea parte de un momente șocant. Vor fi martorii primului incident medical la Insula Iubirii. Ispita Marie va ajunge la spital,fiind mușcată de o maimuță. Întregul moment va putea fi urmărit în această seară, pe Antena 1, unde veți afla și ce se întâmplă cu ceilalți concurenți.


„M-am jucat cu o maimuţică, i-am dat de mâncare, dar când mi-a luat mâncarea, m-a şi muşcat. Categoric am avut o vină, că m-am dus spre ea. Fiind o muşcătură foarte superficială, am tratat-o ca atare, am primit prim-ajutor acolo, însă până la urmă am ajuns la spital pentru o schemă completă de tratament!’. 

Sursa foto: Facebook