Puya și Melinda s-au certat la America Express. Ce gest a făcut artistul în plină stradă: „Mă agiți!”

.

Puya și Melinda s-au certat aprins la America Express. Ultima ediție a emisiunii a fost una plină de tensiuni în rândul echipelor. De această dată, artistul și soția lui au fost protagoniștii unui conflict în plină stradă, adresându-și o suită de reproșuri. Cântărețul a răbufnit și a făcut un gest cu totul neașteptat. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Puya și Melinda s-au certat la America Express. În ultima ediție a emisiunii, a avut loc ultima etapă din Mexic, iar concurenții s-au pregătit pentru o bătălie dură, având în față cursa pentru amuletă și Joker, dar și cursa pentru imunitatea care oferă biletul pentru Guatemala, următoarea țară de pe Drumul aurului. Având în vedere miza mare, tensiunile și certurile s-au iscat în rândul echipelor. Așa s-a întâmplat și în cazul lui Puya și a soției lui, Melinda, care și-au adresat replici dure și reproșuri în timpul probei dulciurilor.


Puya și Melinda s-au certat aprins la „America Express’. Ultima cursă le-a provocat mari bătăi de cap concurenților din cadrul emisiunii. Aceștia au primit de la fabrică un coș de dulciuri pe care au fost nevoiți să-l devoreze rapid. Deși proba are un nivel de dificultate scăzut, multe dintre echipe s-au arătat nemulțumite de provocare, între care și cea formată din Puya și Melinda.


Citește și: Andreea Bălan a făcut mari sacrificii pentru a participa la America Express: „Trebuie să lași brand-ul și numele acasă'

Citește și: Bie Adam a dezvăluit momentele de la America Express 2023, nedifuzate la TV: „Nu s-a arătat contextul în care am plâns’

Citește și:Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, nu mai este susținut financiar de familie: „Scumpirile astea se simt. O să plec'

Citește și: Cum decurge o zi din viața lui Daniel Pavel la Survivor 2023: „A fost o săptămână atipică'


Puya și Melinda s-au certat la America Express

Conflictul dintre cei doi soți a izbuncit în momentul livrării comenzii. Aceștia nu s-au putut pune de acord în privința modului în care să așeze prăjiturile, iar acest lucru le-a generat mari frustrări și tensiuni.

„Noi în loc să lucrăm împreună, ne certăm’, i-a spus artistul soției sale.

„Mie nu îmi convinde cum faci tu. Mă agiți. Le pui, le arunci’, i-a reproșat și Melinda. „Așa faci și cu bagajul, apoi întrebi unde sunt’, a adăugat artistul.


Proba i-a pus pe concurenți în situația de a mânca câteva dintre prăjiturile din coș. Melindei i s-a făcut rău, iar Puya a decis să arunce coșul, ceea ce a dus la o nouă discuție aprinsă: „Le-am mâncat pe toate, ca să faci tu așa. Vomit eu sau tu?’.

Cum au făcut față ceilalți concurenți probei dulciurilor

Puya și Melinda nu au fost singurii care au întâmpinat probleme în timpul probei dulciurilor. Dinu Gavril a acuzat stări de rău, iar Andreea Antonescu și Andreea Bălan și-au exprimat, la rândul lor, nemulțumirile.


„Apetisante normal că par, dar nu poți să mănânci forțat dulciuri pentru că sunt foarte dulci’, a declarat Dinu căruia i s-a făcut rău în timpul probei.

„Mai bine ne dădea carcalaci’, a spus și Andreea Antonescu în timp ce ea si coechipiera ei înfulecau ducliurile pe bordură.


Bianca Adam a răbufnit

Bie Adam și mama ei au avut o discuție aprinsă în timpul livrării. Mihaela i-a reproșat fiicei sale că a greșit cutia de prăjituri, deși totul era în regulă. Enervată că a pierdut timp prețios, vloggerița a răbufnit la adresa mamei sale.

„Eu am crezut că mor acolo. Cum adică nu e bine?!’, a mărturitisit ea. „Mișcă-te mai repede, că murim aici! Vrem și noi să ajungem undeva!’, a strigat aceasta.

Sursa foto: Facebook