Îl mai ții minte pe Puștiu, cameramanul de la Cronica Cârcotașilor? Ce face și cum arată la 6 ani de când s-a mutat în Anglia

.

Îl mai ții minte pe celebrul Puștiu, cameraman și totdată personaj la Cronica Cârcotașilor? Puștiu nu era doar cameraman în emisiunea de la Prima TV, ci și personaj în scheciurile puse la cale de Huidu, Găinușă și restul găștii de la Cronica Cârcotașilor. În urmă cu 6 ani, Puștiu, pe numele lui din buletin Marian Cătălin Stanciu, a emigrat în Anglia.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Marian Cătălin Stanciu sau Puștiu, cum era prezentat de Șerban Huidu, nu mai e deloc un puști. În vârstă de 52 de ani, celebrul cameraman de la Cronică și-a găsit liniștea departe de țară, după ce, acum șase ani, a decis să plece în Anglia pentru că nu se mai regăsea în România, în viața de aici.


Puștiu a lucrat 15 ani la Cronica Cârcotașilor, una dintre cele mai longevive emisiuni de televiziune din ultimele decenii. În 2015, el a surprins pe toată lumea, după ce a anunțat că nu se mai simte împlinit cu viața pe care o duce aici și a decis să emigreze în Marea Britanie.


Ce face și cum arată Puștiu la 6 ani după ce s-a mutat în Anglia

Deși nu-l mai oprește lumea pe stradă să-i ceară autografe, Marian pare să fie fericit în Marea Britanie. Fiul lui a crescut și a absolvit o facultate din Londra iar el a urmat cursurile London College of Contemporary Arts, specializându-se în regie.

După ce a ajuns la Londra, el a lucrat la un restaurant cu specific românesc unde s-a ocupat de partea audio-video și a organizat câteva evenimente de succes și în paralel a lucrat la o școală de televiziune deținută tot de o româncă, potrivit wowbiz.ro.


Între timp, Puștiu a reușit să-și deschidă propria afacere: un studio de producție audio-video numit Raven Land Production. Aici lucrează atât fiul cât și soția lui, care se ocupă de partea financiară.

Studioul produce clipuri muzicale, spoturi publicitare, producții pentru companii, însă Puștiu nu refuză nici petrecerile private sau nunțile.

Citește și: Andreea Mantea a dezvoltat o boală autoimună, după naștere:„Când se supără, se umflă vreo 10 kilograme


Citește și: Petrică Cercel, intubat în stare gravă la spital, după ce s-a infectat cu COVID-19:„Ne rugăm cu toții

Citește și: Drama prin care a trecut Stela Bizdu, înainte de accidentul care a lăsat-o fără un picior:

Cum a comentat Huidu plecarea lui Puștiu de la Cronica Cârcotașilor

În urmă cu 6 ani, când Puștiu pleca definitiv din România, Șerban Huidu scria pe contul lui de socializare.

‘Astăzi, Puștiu pleacă definitiv în Anglia. Dar, după 15 ani, încă iubește Cronica Cârcotașilor, așa că pe pe ea nu o părăsește. Despre ce e vorba veți vedea în toamnă! Drum bun, Puștiu! Poate că asta este soluția: ești capul nostru de pod acolo, venim unul câte unul’.


Recent, Șerban Huidu a anunțat că nu va mai apărea nici el pe sticlă, după 21 de ani de prezentat Cronica Cârcotașilor, însă va rămâne în echipă, urmând să se ocupe doar de partea de creație.