Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă: "Mi-a cerut 30.000 de euro"

.

Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă a oferit câteva detalii despre situație și a mărturisit că artista i-a cerut 30.000 de euro, investiția ei în casa în care a locuit. Proprietarul casei are o cu totul altă variantă decât Anda Adam în scandalul dintre ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casa lui susține că artista nu a avut niciodată bani să cumpere imobilul. Acesta spune că banca i-a respins Andei Adam cererea pentru credit deoarece mai solicitase unul, la o altă bancă, tot pentru același bun imobiliar.

Ce spune proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam din casă despre scandalul cu artista


După ce Anda Adam a avut un schimb de replici cu acuzații penale cu avocatul proprietarului casei din Bragadiru, Adrian Cuculis, a venit rândul acestuia să spună și varianta lui de adevăr.

Proprietarul a spus că locuința pe care Anda o mai are în Bragadiru, aflată la 20 de metri distanță de cea pe care a vrut să o cumpere, este în paragină.

Acesta se plânge că Anda a făcut modificări în casă fără să îi ceară acordul.

Cântăreața i-a cerut cei 30.000 de euro pe care i-a băgat într-o locuință care, de drept, nu era a ei încă: „Dumneaei mi-a cerut 30.000 de euro pentru investiția făcută’.


„Prima discuție cu doamna Anda Adam a avut loc în luna martie a anului trecut. Am informat-o că noi trebuie să facem succesiunea pentru socrul meu și va dura ceva procedura’, a spus proprietarul casei din care a fost evacuată Anda Adam, sub protecția anonimatului, pentru Prima TV.

Cântăreața i-ar fi confirmat bărbatului că totul este perfect deoarece avea timp până în luna august a anului trecut să strângă bani pentru a cumpăra casa.


Citește și: Rey și ispita Eda, momente de tandrețe la Insula Iubirii.Cum a reacționat Lavinia: „Este clar…’

Citește și: Lavinia, prima reacție după sărutul dintre iubitul ei, Rey, și ispita Eda, la Insula Iubirii: „Limita mea e…’

Citește și: Lady Victoria Hervey, accident vestimentar pe covorul roșu, la Cannes.A rămas în sânii goi, în fața tuturor

Proprietarul care a evacuat-o pe Anda Adam în casă: „Mai are o casă care este lăsată în paragină’

Anda Adam i-a oferit cei 5.000 de euro avans proprietarului casei, însă procedura de succesiune a întârziat puțin până în luna septembrie.


„Când actele au fost gata, am contactat-o pe doamna Anda Adam. Mi-a spus că nu are banii și că urmează să facă credit pentru a achita imobilul’, a continuat proprietarul.

„La un moment dat, am fost sunat de la bancă. Mi s-a spus că nu i se aprobă creditul. S-a constatat că a vrut să facă credit la o altă bancă pentru același bun’, a adăugat omul.

Proprietarul susține că Anda Adam mai are o casă pe care nu a întreținut-o.

„Mai are o casă lângă noi care este lăsată în paragină. Dar… tot așa, nu este treaba mea…’, a mai spus bărbatul.


Ce voia să facă Anda Adam cu casa din Bragadiru, din care a fost evacuată

Anda Adam a explicat faptul că locuința pe care urma să o achiziționeze era un cadou pentru mama sa, care se va întoarce din America anul viitor. Artista a menționat că a mai cumpărat un teren la 10 metri distanță deoarece spera să stea cât mai aproape de femeia care i-a dat viață.


„Oricum era casa pe care i-o achiziționam mamei mele, care urmează să vină în România anul viitor. Și am zis să îi fac o surpriză pentru că tot acolo, la 10 metri distanță, eu mai am achiziționată o altă casă și cu un teren, o curte de 500 de metri. Tocmai de aceea am vrut să o cumpăr pe asta, să fie chiar lângă mine mama mea, a declarat artista.

Aceasta susține că nu a avut nicio intenție de a păcăli pe cineva, cu atât mai mult că începuse deja să investească sume mari de bani în imobil.


„Toată bună intenția să o cumpăr, în niciun caz, nici nu voiam să păcălesc pe nimeni, nici nu voiam să trag vreo țeapă, pentru că nu aveam de ce. Doar nu băgam bani în ea degeaba, și cu scopul acesta am cumpărat-o, ca să o iau pentru mama mea și să fie lângă casa mea, la 10 metri, a mai spus ea.