Prodanca și-a pierdut răbdarea în procesul de divorț cu Reghe: "Mă rog zi și noapte de el să divorțăm la notar"

 Dumba Gabriela
.

Anamaria Prodan și-a pierdut răbdarea cu Laurențiu Reghecampf și spune că a ajuns să se roage de el zi și noapte să vină la notar pentru a semna divorțul. Impresara nu înțelege de ce soțul ei ține cu dinții de căsnicia lor, în continuare, având în vedere că este fericit cu altă femeie și în curând va fi tatăl copilului ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tot ce-și mai dorește Anamaria Prodan în această perioadă este să încheie mariajul cu Laurențiu Reghecampf cât mai repede. Din acest motiv, din nou, a anunțat că îl roagă regulat pe Laurențiu Reghecampf să divorțeze cât mai rapid, la notar, convinsă fiind că în caz contrar procesul lor se va prelungi mult timp de acum încolo.

1-prodanca-ataca-din-nou-e-convinsa-ca-reghe-se-desparte-de-iubita-din-botosani-nimeni-nu-va-ramane-nepedepsit1-prodanca-ataca-din-nou-e-convinsa-ca-reghe-se-desparte-de-iubita-din-botosani-nimeni-nu-va-ramane-nepedepsit

Anamaria Prodan îl roagă zilnic pe Reghe să divorțeze la notar

'Acum mă rog, zi și noapte, de Reghecampf, să vină să divorțăm la notar. Se face că plouă. Vreau să vină cât mai repede la notar, să semneze și să dispară! Se laudă că vrea divorț, nu îl înțeleg de ce se ține cu dinții de acesta căsnicie.

Cel mai simplu este să vină la notar să divorțeze, mai ales că i se naște și copilul! A ajuns ca vai de el! Deci pentru noi este cumplit ce i s-a întâmplat, dar nu vrem să mai avem de-a face cu așa caracter slab și lipsit de personalitate.

Îl rugăm de șase luni să vină la notar. Poate acum se sesizează amanta că nu vrea să divorțeze și îl va convinge cum știe ea ca să se prezinte imediat', a spus, pentru FANATIK, Anamaria Prodan.

Citește și: Minodora, adevărul despre despărțirea de Cătălin Arabu, în pragul nunții:'Am suferit când…'

Citește și: Fetița cea mică a Gabrielei Cristea, de urgență la spital.Ce probleme de sănătate are

Citește și: Prima imagine cu fiica lui Cristiano Ronaldo, după ce fratele ei geamăn a murit la naștere:„Acum este momentul să…

Ce spune Anamaria Prodan despre custodia fiului ei, după divorțul de Reghe

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt în mijlocul unui dificil proces de divorț și de partaj al averii pe care au făcut-o de-a lungul celor 13 ani de căsătorie.

Până acum, când vine vorba de divorț, un singur lucru a fost stabilit: custodia lui Laurențiu jr.

'Nu am cerut custodia lui Bebe, am cerut doar să fie custodie comună. Am cerut să locuiască împreună cu mama lui pentru că așa este normal. Fiind încă minor, cred eu, așa este normal. Bineînțeles, dacă el își dorește să vină la mine poate să o facă când vrea, când dorește.

Nu este vorba că nu vreau eu să îl iau la mine. Este vorba că mă gândesc la binele copilului, iar mai apoi la ceea ce simt eu sau ce vreau eu', spunea Prodanca acum ceva timp.

De ce pleacă, de fapt, Anamaria Prodan din România

'Casa noastră este în Vegas, casa noastră este în Abu Dhabi. Cred că am obosit să trăiesc în România, sincer. Am afară prieteni care nu se uită câte brățări ai pe mână, cum de ți le permiți, ce ai făcut pentru ele. Oamenii de afară sunt mult mai relaxați decât cei de la noi', spunea, de curând, Anamaria Prodan în podcastul lui Damian Drăghici.

Cu toate acestea, a precizat Anamaria Prodan, adevăratul motiv pentru care pleacă din România este legat de dorința ei de a fi alături de copiii pe care îi are. Sarah și Rebecca sunt deja stabilite în SUA, iar Laurențiu jr dorește să trăiască și el acolo.

'Încet, încet voi închide totul și merg cu Laurentiu Jr spre America, acolo unde va urma drumul surorilor lui, la școală. Eu pot să îmi fac afacerile de oriunde din lume, așa că… ', a explicat Anamaria Prodan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton