Probleme în Paradis? Meghan Markle este geloasă pe trecutul lui Harry!

Cu cât este mai aproape nunta regală, cu atât apar mai multe știri, adeseori contradictorii, despre fericitul cuplu. Recent, a văzut lumina tiparului o știre destul de neplăcută pentru protagoniștii ei – se pare că Meghan Markle este geloasă pe trecutul Prințului Harry și nu se poate opri din a-i reproșa acestuia viața aventuroasă pe care a avut-o.

 

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc pe 19 mai.

Prințul Harry și Meghan Markle se căsătoresc pe 19 mai.

Organizarea unei nunți, cu atât mai mult a unei nunți regale, nu este lucru ușor și, se pare, protagoniștii sunt deja cu nervii întinși. Conform publicației In Touch, Meghan Markle (36) și Prințul Harry (33), care pe 19 mai urmează să devină soț și soție, sunt tot mai încordați și mai stresați din cauza apropiatei nunți, așadar nu e de mirare că  între ei s-au iscat neînțelegeri. Se pare că cearta ar fi pornit în momentul în care Meghan l-ar fi întrebat pe Harry dacă e ceva ce trebuie să știe. Harry i-a povestit atunci despre incidentul din luna august a anului 2012, când poze cu el dezbrăcat, după un weekend de petreceri în Las Vegas, au împânzit online-ul. Conform sursei, „Harry a a insistat că nu s-a culcat cu nimeni atunci, ci că s-a purtat nebunește doar fiindcă era beat', iar acela a fost momentul în care Meghan și-a pierdut cumpătul.

Pe 19 mai, Harry și Meghan vor deveni soț și soție, dar Meghan este încă geloasă pe trecutul lui Harry.

Pe 19 mai, Harry și Meghan vor deveni soț și soție, dar Meghan este încă geloasă pe trecutul lui Harry.

Conform surselor, aceste detalii ar fi deranjat-o pe Meghan, care și-ar fi căutat refugiul peste Ocean, în brațele mamei sale, Doria Ragland. Din fericire, aceasta a reușit să-i schimbe perspectiva fiicei sale și să o mai pondereze. Doria i-ar fi spus lui Meghan că este „cea mai norocoasă fată din lume și să nu-și facă griji'. Înțeleapta mamă a actriței i-a reamintit fiicei sale că și ea are un trecut și că, spre deosebire de Harry, a fost și căsătorită!

Acela a fost momentul în care Meghan și-a dat seama de greșeala pe care a făcut-o și, conform sursei, l-ar fi sunat imediat pe Harry și, cu ochii în lacrimi, i-ar fi spus că îl iubește și că se întoarce acasă. Așadar, fanii celor doi nu au de ce să se îngrijoreze – mult așteptata nuntă va avea loc pe 19 mai, așa cum a fost stabilit.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton