Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară: „Acum am ieșit de la control și...”

.

Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară. Sora cântărețului de muzică de petrecere, Culiță Sterp, este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Pe rețelele de socializare, aceasta a mărturisit că nu se simte prea bine și că speră să depășească cu bine această perioadă. Iată cu ce simptome se confruntă viitoarea mămică!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară. La sfârșitul lunii august, Ileana Sterp și-a anunțat urmăritorii că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Pe rețelele de socializare, aceasta a strâns o comunitate impresionantă și își ține la curent fanii cu noutățile din viața sa. Tânăra trăiește o frumoasă poveste de iubire cu afaceristul Daniel Aloman și mai au împreună o fetiță. Ileana este însărcinată în șase săptămâni și susține că experimentează simptome pe care nu le-a avut în prima sarcină.


Cu ce probleme se confruntă Ileana Sterp în primul trimestru de sarcină. Viitoarea mămică a fost la un control de rutină și susține că sarcina decurge normal. Cu toate acestea, de câteva zile, aceasta acuză stări de leșin și oboseală.

Citește și: Ileana Sterp, însărcinată cu al doilea copil, a cerut ajutorul medicilor:„Am folosit 3 tratamente, fără succes’


Citește și: Cum au reacționat mama Geta și Culiță Sterp, după ce au aflat că Ileana este însărcinată din nou:'Încă un nepot sau o nepoată'

Citește și: Claudia Pătrășcanu, adevărul despre apariția alături de Gabi Bădălău, în prima zi de școală a copiiilor lor:'Copiii au nevoie de ambii părinți'

Citește și: Diana Bulimar, momente grele la America Express:„Am fost târâtă pe jos cu tot cu rucsacul ăla de 5 kilograme’

Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară


Sora lui Culiță Sterp este însărcinată în 6 săptămâni. Pe rețelele de socializare, aceasta a susținut că nu se simte deloc bineși speră să treacă mai repede peste această perioadă dificilă.

„Sarcina aceasta nu este deloc ca prima. Acum confirm și eu faptul că sarcinile sunt foarte diferite între ele. Am avut și am niște zile mai proaste, mă simt nu foarte bine, am mereu stări de leșin, mă simt foarte obosită.

Sper să treacă repede. Acum am ieșit de la control și parcă sunt mai liniștită. Am șapte săptămâni și un pic și sunt foarte fericită. Sper să treacă perioada asta, cu stările astea urâte, pentru că și Carla are nevoie de mine și sunt atâtea lucruri de făcut’, a susținut Ileana Sterp pe pagina sa de Instagram.


Viitoarea mămică a apelat la ajutorul medicilor

De curând, Ileana Sterp a postat o fotografie pe Instagram, alături de un mesaj care i-a alertat pe fani. Ea le-a povestit urmăritorilor ei că se confruntă cu o problemă la unul dintre ochi și a cerut ajutorul a trei medici, însă fără să aibă vreun rezultat.


„Pleoapa mea arată tot mai rău! Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament. Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes, a scris Ileana Sterp, pe InstaStory.

Însărcinată cu al doilea copil, ea a mai explicat că fericirea fetiței sale, în vârstă de un an, îi dă o stare de bine: „Dar acești dințișori îmi dau o stare mai bună’, a mai completat ea.

Sursa foto: Instagram