Ce probleme are Gabriela Cristea la doi ani de la moartea fostului soț, Marcel Toader

.

Gabriela Cristea se confruntă cu probleme serioase la doi ani de la moartea lui Marcel Toader și a fost nevoită să renunțe la mașina pe care o conducea. Autoturismul Gabrielei era înmatriculat pe firma fostului soț și cum datoriile acumulate sunt foarte mari, vedeta de televiziune a rămas fără mașină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Falimentul firmei deținute de Marcel Toader a afectat-o pe Gabriela Cristea. Administratorul judiciar al societății a somat-o pe vedeta TV să predea mașina cu care circula de foarte mulți ani. Decizia nu a fost una ușoară pentru Gabriela, însă alternativa era una imposibilă pentru ea.

Gabriela Cristea era obligată să plătească 40.000 de euro dacă vrea să păstreze mașina, așa că a preferat să renunțe la ea. Soția lui Tavi Clonda se deplasează în momentul de față cu o mașină închiriată, potrivit wowbiz.ro.


Problemele nu se opresc aici, însă, ținând cont că încă apare asociată cu 5% la firma în care Marcel Toader deținea 85% din părțile sociale, iar Radu Andrei D. un procent de 10%.

Asociații unei firme participă atât la beneficii, cât și la pierderi, în funcție de procentul de părți sociale pe care îl dețin.

Astfel, Gabriela Cristea poate să aibă numeroase probleme, ținând cont că bunurile unui asociat pot să fie executate silit în cazul în care a garantat pentru obținerea unui credit care este încă neachitat în momentul în care se declară falimentul.


Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Citește și: Cine este și cum arată mama lui Vlad Gherman.Prima fotografie cu cei doi, împreună

Citește și: Alec Baldwin a dat primele declarații, după ce a omorât-o accidental pe colega lui: „Era prietena mea

Firma lui Marcel Toader, datorii uriașe în momentul morții afaceristului

Firma pe care o avea Marcel Toader au fost înregistrate mai multe bunuri, printre care autoturismul Volvo din 2009 care a ajuns la vedeta TV, o mașină Fiat Ducato din 1999, dar și un apartament situat pe strada Ion Brezoianu.


La momentul morții lui Marcel Toader, existau datorii de peste 150.000 de euro. Una dintre mașini a fost vândută, aplicându-se același lucru pentru apartament pentru a achita o parte din datorii, însă a mai rămas o sumă de 30.000 de euro.


Gabriela Cristea apare ca asociat în societatea respectivă, așa că se confruntă cu mai multe probleme, mai ales pentru că procedura de faliment o să fie închisă abia după ce bunurile o să fie valorificate, dar mașina, ținând cont că a fost folosită, nu mai valorează prea mult.

Fiul lui Marcel Toader: Am rămas cu zero lei moștenire de la tata!’

Maximilian nu a primit nimic moștenire, după decesul tatălui:

Am rămas cu zero lei moștenire de la tata, pentru că apartamentul lui l-am vândut ca să îi achit datoriile, este vorba despre o suma de 150.000 de euro. Au mai rămas datorii, încă 30.000 de euro. Știu că tata are de moștenit niște terenuri, trebuie făcută succesiunea și să plătesc datoriile. Voi vinde și acele terenuri, tot pentru a acoperi restul datoriilor’, spunea tânărul după moartea lui Marcel Toader.


Marcel Toader a avut, până la 56 de ani, șase neveste, de care s-a despărțit cu tam-tam, ultimele două căsnicii fiind cu Gabriela Cristea, în perioada 2008 – 2013, și cu solista de muzică populară Maria Constantin.