Prințul William și Kate Middleton trebuiau să fie în „elicopterul morții”, în care au murit trei oameni / Au evitat la limită tragedia din 2018!

.

Prințul William și Kate Middleton au avut zile! S-a aflat că, tragedia aviatică din urmă cu un an în care au murit patronul Leicester City și alți doi oameni, putea căpăta proporții colosale pentru că ducii de Cambridge trebuiau să se afle și ei la bordul elicopterului. Kate Middleton și Prințul William au fentat moartea la mustață, evitând călătoria care i-ar fi costat viața.

„Prinţul William se înţelegea bine cu Eric, au zburat de mai multe ori. William i-a spus lui Eric că data viitoare când zboară, să o facă cu Kate şi copiii. A spus că va fi o zi frumoasă petrecută împreună’, a dezvăluit cumnata pilotului elicopterului, potrivit The Sun.


Duminică, pe 27 octombrie, a avut loc o ceremonie comemorativă în memoria victimelor. Elicopterul s-a prăbușit în parcarea stadionului King Power, la scurt timp de la decolare. Tragedia a avut loc după meciul cu West Ham United din campionatul Angliei, iar în urma accidentului și-a pierdut viața patronul Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha, al cincelea cel mai bogat om din Thailanda, citează spynews.ro.

Momentul de groază a avut loc sub privirile împietrite ale martorilor, care au explicat că motorul elicopterului s-a oprit. Aeronava s-a învârtit în spirală timp de câteva secunde, înainte de a se prăbuși.