Prințul William despre logodna lui Harry: “Personal cred că asta înseamnă că va sta departe de frigiderul meu”

 Oana Pantazi
.

Logodna Prințului Harry cu actrița Meghan Markle a stârnit o mulțime de reacții pozitive, carismaticul cuplu fiind extrem de popular atât în Marea Britanie, cât și în restul lumii. Cei doi au fost copleșiți de numărul mare de mesaje de felicitare, însă de departe cel mai amuzant comentariu, în tipicul stil englezesc, îi aparține Prințului William, fratele lui Harry.

 

De îndată ce Prințul Harry și Meghan Markle și-au anunțat logodna în mod ofical, mesajele de felicitare au început să curgă, începând cu familia regală. Cel care a dat tonul a fost chiar Prințul Charles, tatăl lui Harry și viitorul socru al lui Meghan: „Suntem încântați, vă mulțumim frumos, pentru amândoi'. Când a fost întrebat despre logodnă, Prințul Charles a comentat: „Sper că vor fi foarte fericiți, într-adevăr, asta e tot ce pot spune. E minunat'.

 

Din partea Reginei Elisabeta a II-a și a Prințului Philip felicitările au fost mai formale, dar era de așteptat: „Regina și Ducele de Edinburgh sunt încântați pentru cuplu și îi doresc multă fericire'. Imediat au venit și felicitările oficiale din partea Prințului William și a Ducesei de Cambridge, Kate Middleton: „Suntem foarte bucuroși pentru Harry și Meghan. A fost extraordinar că am ajuns să o cunoaștem pe Meghan și să vedem cât de fericiți sunt ea și Harry'.

 

 

William nu avea cum să scape atât de ușor cu declarațiile, astfel încât, zilele acestea, de câte ori a fost prins de reporteri, a fost întrebat, evident, același lucru, și anume despre logodna fratelui său. Dacă, la început, prințul a păstrat tonul formal, în cele din urmă a dat-o pe glumă, păstrându-și însă aceeași mimică serioasă și impenetrabilă. „Suntem foarte încântați și fericiți pentru amândoi și le dorim toată fericirea din lume în aceste momente minunate pentru ei', și-a început William discursul.

 


Apoi, a venit lovitura… „Personal, cred că asta înseamnă că va sta departe de frigiderul meu și va înceta să-mi mai ciordească mâncare, lucru pe care l-a făcut în ultimii ani.' Glumă sau nu, William nu va scăpa de fratele său, pentru că vor locui în aceeași reședință, dar bănuim că, de acum înainte, Harry va fi ocupat mai mult cu Meghan și mai puțin cu frigiderul…

Oana Pantazi

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton