Prințul Philip s-a răsturnat cu mașina! În autoturismul implicat în accident se aflau două femei și un bebeluș

.

Prințul Philip a fost recent victima unui accident de mașină care i-a pus viața în pericol. Autoturismul său a intrat în coliziune cu un autoturism în care se aflau două femei și un bebeluș!

Prințul Philip susține că a fost orbit de soare în timp ce intra în intersecție…

Prințul Philip, Duce de Edinburgh, în vârstă de 97 de ani a fost recent victima unui accident, mașina Land Rover a acestuia intând în coliziune cu un autoturism Kia. Imediat după impact, mașina Prințului consort al Reginei Elisabeta a II-a s-a răsturnat, acesta fiind scos cu dificultate din automobilul destul de serios avariat. Roy Warne (75), unul dintre martorii accidentului, care s-a petrecut în apropiere de Sandringham, Norfolk, a declarat că „era greu de privit”. Același martor a declarat, de asemenea, că Prințul Philip a fost orbit de soare la o intersecție și, imediat după aceea, autoturismul său a intrat în coliziune cu o altă mașină în care se aflau o mamă și copilul ei.

Warne a mai spus că Ducele de Edinburgh a fost scos din mașină conștient, dar „extrem de șocat și agitat”. Un alt martor, care a fost primul la locul accidentului, l-a ajutat pe Ducele de Edinburgh să iasă din mașina răsturnată. Ulterior, l-a auzit pe Prințul Philip declarând poliției că a fost orbit de soare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sky News (@skynews) on


Chiar dacă scena ulterioară accidentului era înspăimântătoare – mașina Prințului Philip răsturnată, cu geamurile sparte -, din fericire Ducele de Edinburgh a scăpat mai mult cu sperietura. La fel și cele două femei din autoturismul Kia care a intrat în mașina Prințului consort, de unde se auzeazu urletele terifiate ale bebelușului de 10 luni, care s-au ales doar cu o sperietură îngrozitoare. Unul dintre martori declară că a sunat imediat la numărul de urgență, dar abia când s-a apropiat de mașină a realizat cine era victima accidentului de circulație. „Am văzut mașina răsturnată și i-am spus soției mele să sune la 999.” Apoi, Roy Warne l-a ajutat pe Prințul Philip să iasă din Roverul răsturnat. „M-am uitat în jos și am văzut sângele Prințului Philip pe mâinile mele. Nu am putut decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost mai rău.”
Prințul Philip era dezorientat și striga: „Picioarele mele! Unde să pun picioarele?”. În cele din urmă, Warne a reușit să-l apuce de subsuori și să-l tragă afară din mașină, în timp ce alți martori le-au ajutat pe femeile din cealaltă mașină și bebelușul. Este un miracol că Prințul Philip nu a fost grav rănit, iar asta au concluzionat toți cei aflați la locul accidentului, pentru că să vezi o mașină de talia Land Rover răsturnată nu se întâmplă în fiecare zi… Acum, Prințul Philip se află alături de Regină, pe domeniul lor de la Sandringham, sub supraveghere medicală.
Indiferent cine a fost de vină pentru acest accident, nu putem totuși să nu ne întrebăm: oare este cazul ca cineva în vârstă de 97 de ani să se mai urce la volan?

Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton