Prințul Harry și Meghan Markle au statuete din ceară la Madame Tussauds. Copiile sunt perfecte!

.

Prințul Harry și Meghan Markle au statuete din ceară la Madame Tussauds – un cadou de nuntă extrem de onorant pentru actrița americană, care acum și-a găsit locul alături de viitorul ei soț în celebrul muzeu. Insistența asupra detaliilor este uimitoare, iar rezultatul, incredibil!

 


Cu doar 9 zile înainte de mult așteptata nuntă, Prințul Harry și Meghan Markle au primit un cadou neașteptat din partea Muzeului figurilor de ceară Madame Tussauds. În timp ce Harry deja este un veteran al muzeului, statuete din ceară cu chipul său fiind atât în Londra, cât și în New York, alături de cele ale celorlalți membri ai familiei regale, pentru Meghan Markle este o premieră, dar și o mare onoare.

După cum am văzut cu toții de-a lungul anilor, artiștii care dau formă cerii nu sunt inspirați întotdeauna – inclusiv unii dintre membrii familiei regale, printre care Kate Middleton și Prințul William, având niște statuete total nereușite –, însă de data aceasta chiar și-au dat silința, atât Harry, cât și Meghan semănând foarte bine cu personajele reale. Atenția la detalii este uimitoare, lui Meghan nelipsindu-i nici măcar pistruii, în timp ce Harry a fost updatat, Prințului fiindu-i adăugată barba, care înainte îi lipsea.


Mai mult, cele două personaje din ceară sunt îmbrăcate la fel ca în ziua anunțării logodnei, iar de pe mâna lui Meghan nu lipsește nici măcar faimosul inel de logodnă, care este reprodus întocmai. Pentru numai 29 de lire, turiștii care vizitează Londra în această perioadă sunt invitați să se pozeze cu celebrul cuplu. Statuetele din ceară ale lui Meghan și Harry par atât de reale, încât e greu de spus, la o adică, cine e personajul real și cine nu, deci oricine poate avea o fotografie cu cele mai iubite persoinaje regale chiar în ziua nunții lor. Până la urmă, faptul că sunt din ceară contează mai puțin…


Foto: Instagram