Prințul Harry riscă să-și piardă averea din cauza lui Meghan Markle, iar Regina Angliei este luată la bani mărunți!

.

La Palatul Buckingham e agitație mare, din cauza unei situații create, fără voia ei, de proaspăta soție a Ducelui de Sussex. Din păcate, averea Prințului Harry e pe cale să se subțieze simțitor…

Fiscul american este pe urmele lui Meghan Markle, iar averea Prințului Harry riscă să scadă simțitor!


Averea Prințului Harry, moștenită de la Prințesa Diana și de la Regina Elisabeta a II-a se ridică la 200 de milioane de lire sterline și produce anual un venit de 300.000 de lire sterline, care, evident, este supus taxelor pe teritoriul Marii Britanii. Din păcate pentru el, dar și pentru ceilalți membri ai familiei regale britanice, lucrurile s-au mai schimbat puțin de când Harry s-a însurat cu americanca Meghan Markle… Iar asta pentru că cetățenii Statelor Unite, chiar dacă sunt expați în alte țări, nu sunt scutiți de taxe!


Meghan are o avere de 5 milioane de dolari!

Ca cetățean american care locuiește în străinătate, Meghan încă este obligată să plătească taxe în Statele Unite până în momentul în care renunță la cetățenia americană și devine cetățean britanic. Din păcate pentru ea, acest lucru nu se va întâmpla prea curând, deoarece Meghan va putea să facă cerere de renunțare la cetățenia americană abia după ce vor trece trei ani de la căsnicie și cum acest proces va dura cinci ani… averea Prințului Harry va fi amănunțit cercetată  de către Fiscul american. Și nu numai asta, ci orice bănuț cheltuit, orice chitanță și orice cadou primit de Meghan, care, de altfel, a strâns și ea o sumă impresionantă înainte de căsătorie – actuala Ducesă de Sussex are o avere de 5 milioane de dolari!


Nici Regina Marii Britanii nu va scăpa de controale!

Fiscul american, pe urmele familiei regale britanice!

Și pentru că Prințul Charles și Regina Elisabeta a II-a susțin cuplul cu bani, Fiscul american îi va lua cât de curând și pe aceștia la bani mărunți, drept urmare familia regală britanică se va confrunta cu un tip de expunere fără precedent. Din acest motiv, extrem de întemeiat, de altfel, Regina Marii Britanii este pe cale să recruteze o firmă de consultanță americană, pentru a-i scăpa de acest coșmar al taxelor. Dacă ne gândim că monarhia contribuie anual la economie cu 1,8 miliarde de lire sterline, este de înțeles îngrijorarea membrilor familiei regale. Dacă toate conturile lor vor fi scotocite din cauza lui Meghan Markle, atât averea Prințului Harry, cât și a lor va scădea văzând cu ochii, pentru că Fiscul american scoate bani și din piatră seacă!

Foto: Hepta