Prințul Harry și Meghan Markle, confesiuni dureroase în interviul cu Oprah Winfrey. Ce au spus despre Prințesa Diana

.

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea da cea mai mai mare lovitură de imagine pentru Casa Regală Britanică. Interviul lor acordat faimoasei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey a stârnit deja panică printre reprezentanții Familiei Regale. Se spune că însăși Regina Elisabeta s-a înfuriat când a aflat despre acest eveniment.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cei doi soți au stat la discuții cu Oprah Winfrey. Se pare că au mărturisit faptul că se temeau că istoria tragică a Prințesei Diana s-ar putea repeta cu Meghan Markle. Postul de televiziune CBS a făcut publice două secvențe scurte, din această discuție. Este primul interviu TV pe care Harry și Meghan l-au oferit în calitate de cuplu, după ce s-au mutat în California, anul trecut, scrie Adevărul.


„Cea mai mare îngrijorare a mea a fost că istoria se repetă', a declarat Harry, făcând referire la mama sa, prinţesa Diana. Viața ei a fost curmată într-un mod tragic, la doar 36 de ani. A murit într-un accident de mașină, la Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi.


Ce au recunoscut Prințul Harry și Meghan Markle

În timpul discuției, Harry a fost extrem de atent și grijuliu cu soția lui. Meghan urmează să devină mamă pentru a doua oară, după ce a pierdut o sarcină anul trecut. Chiar dacă nu a apărut încă interviul în totalitate, Oprah Winfrey afirmă în acest teaser că a primit permisiunea să pună orice întrebare.

„Sunt pur şi simplu uşurat şi fericit să vorbesc cu tine, cu soţia mea lângă mine. Pentru că nu-mi pot imagina cum trebuie să fi fost pentru ea (n.r. Prințesa Diana), să treacă prin acest proces singură în toţi acei ani. A fost incredibil de dur pentru noi doi, dar cel puţin ne-am avut unul pe celălalt', a declarat Harry.


Citește și: Meghan Markle este însărcinată a doua oară. Prințul Harry va fi din nou tătic

Citește și: Meghan Markle a jucat la două capete și l-a înșelat pe Prințul Harry? Sora ei a făcut dezvăluiri surprinzătoare

Citește și: Decizia radicală pe care au luat-o Prințul Harry și Meghan Markle. La ce au renunțat, în urma criticilor


Ce s-a aflat în interviul cu Oprah Winfrey

„Aţi spus nişte lucruri destul de şocante aici', a afirmat Oprah Winfrey. Se pare că cei doi soți au mai afirmat și că situația lor a fost aproape de netrecut. Harry și soția lui, Meghan Markle, s-au plâns multă vreme de modul înjositor în care i-au tratat tabloidele britanice.

În afară de mutarea în Statele Unite ale Americii, cei doi au trecut printr-un alt moment extrem de dificil: pierderea celui de-al doilea bebeluș. Totul s-a petrecut în timp ce Meghan avea grijă de micul Archie.


După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.


Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin‘, a dezvăluit Meghan Markle.