Prințul Harry justifică decizia de a părăsi Familia Regală: "Era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală!"

.

Prinţul Harry a dezvăluit, într-un fragment filmat pentru emisiunea „Late Late Show' a lui James Corden, de ce a ales să prăsească Familia Regală. Prințul Harry acuză toxicitatea presei britanice, care „era pe cale să-i distrugă' sănătatea sa mintală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Emisiunea respectivă a fost filmată doar cu câteva zile înainte ca Harry și Meghan să-și anunțe decizia de a părăsi Familia Regală. Câteva zile mai târziu, lui Meghan și lui Harry li s-au retras toate titlurile și îndatoririle regale.


Harry i-a mărturisit lui Gordon că viața lui va fi mereu despre serviciul public și chiar și soția sa a fost de acord cu asta. Mai mult, Harry a mărturisit a trecut prin momente dificile din cauza atenției exagerate a presei care începuse „să-i distrugă sănătatea mentală’.


„Era un mediu foarte dificil, aşa cum mulţi au văzut, cred. Ştim cu toţii cum se comportă presa britanică. Şi era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică. Aşa că am făcut ceea ce orice soţ şi tată ar fi făcut – mi-am scos familia de acolo. Dar nu am fugit niciodată. Mă voi pune mereu în slujba altora – este viaţa mea – deci nu contează unde mă aflu în lume, voi face mereu acelaşi lucru’, a declarat Prințul Harry, citat de News.ro.

Stabilit din aprilie anul trecut în California, Harry s-a reconvertit
în industria divertismentului şi a semnat împreună cu soţia sa Meghan
contracte cu Netflix şi Spotify.


Ruptura este definitivă între prinţ şi familia regală britanică: Palatul Buckingham a anunţat vinerea trecută că cei doi îşi vor pierde ultimele titluri, după ce au confirmat retragerea definitivă.

Citește și: De ce nu mai apare Meghan Markle în certificatul de naștere al fiului ei. Ce e scris în dreptul numelui mamei


Citește și: Meghan
Markle a suferit un avort spontan. Soția prințului Harry era
însărcinată cu cel de-al doilea copil: ‘Am căzut pe podea cu Archie în
brațe

Citește și: Meghan
Markle și Prințul Harry, confesiuni din viața de familie: „Dacă nu era
COVID-19 am fi muncit și nu am fi văzut cum fiul nostru a căzut prima
oară’

Prințul Harry a știut că Meghan este jumătatea lui după doar două întâlniri

Prințul Harry a vorbit și despre soția lui, Meghan (39 de ani), dezvăluind că a știut că ea este jumătatea lui după doar două întâlniri. Astfel, după doar două luni de când au început să formeze un cuplu și și-au petrecut aproape zi de zi împreună, cei doi au decis să-și facă relația publică.


De altfel, el a descris cum decurge o seara din viața lui Meghan. Așadar, în fiecare seară îi fac ceai lui Archie, după care urmează băița și apoi își comandă ceva de mâncare și se uite la filme.


Harry a dezvăluit că primul cuvânt al lui Archie a fost „crocodil’, iar Meghan îi spune soțului ei „Haz’. Chiar dacă de anul trecut locuiesc în SUA, regina și prințul Philip îl văd destul de des pe Archi prin Zoom.

Interviul este marcat şi de o apariţie surpriză a lui Meghan Markle şi o vizită la casa Prinţului din Bel Air. De asemenea, publicul va descoperi cadoul de Crăciun al reginei pentru Archie. „Bunica ne-a întrebat ce ar vrea Archie de Cărciun', a precizat Harry. „Şi Meg a spus un aparat de făcut gofre şi ea ne-a trimis un aparat de făcut gofre'.