Prințul Harry admite că se panichează când se întâlnește cu bunica lui, Regina Elisabeta a II-a, pe holurile Palatului Buckingham

.

Să dai nas în nas, pe nepusă masă, cu un monarh, în cazul de față, cu Regina Angliei, poate fi destul de intimidant pentru oricine, iar asta o spune chiar Prințul Harry, care recunoaște că se panichează atunci când se întâlnește cu bunica lui pe holurile Palatului Buckingham. Regina Angliei îl intimidează pe Prințul Harry!

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Harry, nepotul ei preferat.


E lucru știut că Ducele de Sussex are un umor fabulos și că, din când în când, nu se abține de la comentarii savuroase nici măcar la evenimentele oficiale, fapt dovedit recent și întipărit pe memoria filmului de celuloid… În cadrul unei întâlniri cu un grup de profesioniști caraibieni din industria ospitalității, care au vizitat Palatul Buckingham – eveniment care va apărea în documentarul Queen of the World (Regina lumii), ce va fi difuzat la finele acestei luni –, Prințul Harry a făcut o glumă care le-a stârnit hohote de râs interlocutorilor săi.


„Cu toții ne panicăm'

„Oameni buni, voi ați petrecut mai mult timp la Palatul Buckingham decât mine – și sunteți aici doar de două săptămâni', a spus Prințul Harry în documentar, conform publicației The Telegraph. „Ați dat nas în nas cu Regina până acum? Dacă vă întâlniți cu ea din senin pe coridor, nu vă panicați! Știu că o veți face. Cu toții ne panicăm!', a spus Harry. Glumă, glumă, dar e clar că Regina Angliei îl intimidează pe Prințul Harry, chiar dacă toată lumea știe că e nepotul ei preferat. Și cum altfel?, cu atât mai mult cu cât, înainte de a-i fi bunică, este cea mai puternică și mai influentă femeie a lumii.


În documentarul Regina lumii, care vorbește despre Elisabeta a II-a și Commonwealth (familia națiunilor legate de Marea Britanie), apar atât Harry, cât și alți membri ai familiei regale britanice. Nu lipsește nici cea mai proaspătă membră, Meghan Markle, care ia parte la conversație, așadar documentarul este așteptat cu mult interes. Prinții William și Charles vor apărea și ei în documentar, iar surse de la postul ITV, unde va fi difuzat filmul, promit momente savuroase din culise atât cu Regina, cât și cu ceilalți membri ai familiei regale.