Prințul Harry, adevărul despre relația cu Regina Elisabeta și Prințul Charles, după ce a părăsit Familia Regală: "Am fost dezamăgit"

.

Prințul Harry a dezvăluit care este, de fapt, relația lui cu bunica lui Regina Elisabeta, și cu tatăl lui, Prințul Charles, după ce a luat decizia de părăsi Familia Regală. În interviul acordat lui Oprah, fostul duce de Sussex a oferit mai multe detalii cu privire la renunțarea la titlul regal și cât de mult l-a ajutat Meghan Markle în tot acest proces.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry a vorbit despre decizia de a părăsi Familia Regală și a subliniat că soția sa a fost cea care l-a salvat. Fostul duce de Sussex a subliniat că se simțea prizonier și nu vedea absolut nicio cale de ieșire, iar Meghan Markle l-a susținut și l-a sprijinit enorm.


Prințul Harry: „Mă simțeam prizonier’

De asemenea, el și-a exprimat compasiunea pentru fratele și tatăl său care sunt prinși în sistem.

Nu aș fi putut pleca pentru că mă simțeam și eu prizonier. Nu vedeam o cale de ieșire. Eram prins în sistemul asta, exact așa cum este restul familiei mele. 


Tatăl și fratele meu, ei sunt prinși. Nu pot pleca și simt compasiune față de ei pentru asta', a mărturisit Prințul Harry.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry, interviu șocant la Oprah!„Nu mai voiam să fiu în viață’

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit sexul bebelușului

Citește și: Decizia radicală pe care au luat-o Prințul Harry și Meghan Markle.La ce au renunțat, în urma criticilor

Citește și: Neti Sandu, despre dezamăgirile în dragoste:„A fost o traumă severă. Am învățat să conviețuiesc cu singurătatea’/ EXCLUSIV


Prințul Harry: „Fără averea Prințesei Diana nu am fi reușit’

De asemenea, un alt factor important a fost faptul că au reușit să se susțină financiar. Și totul grație mamei sale, Prințesa Diana, care se pare că a luat în calcul toate posibilitățile.

Am păstrat toată moştenirea pe care mi-a lăsat-o mama. Şi fără asta nu am fi reuşit.

Ea a prevăzut evenimentele care s-au întâmplat şi am simţit cu adevărat prezenţa ei pe tot parcursul procesului.', a mai transmis Prinţul Harry.


Cum se înțeleg Meghan Markle și Prințul Harry cu Regina Elisabeta

Cei doi au vorbit deschis și despre relația pe care o au cu Regina Elisabeta. Prințul Harry a precizat că are o „relație bună’ cu bunica sa, în timp ce Meghan Markle a subliniat că Regina s-a purtat întotdeauna foarte bine cu ea.


Regina, de exemplu, întotdeauna s-a comportat minunat cu mine.’, a spus Meghan Markle.

Cum se înțelege Prințul Harry cu Prințul Charles: „M-am simțit dezamăgit’

Prințul Harry, care ar fi simțit o lipsă de înțelegere și sprijin din partea familiei, a mai spus că, după ce a părăsit Casa regală, relația cu tatăl său a avut de suferit.

„Aici mai e de lucru. M-am simțit dezamăgit, pentru că și el a trecut prin ceva similar, știe ce înseamnă durerea, iar Archie e nepotul lui. Dar în același timp, sigur că întotdeauna am să-l iubesc, dar există suferință și voi continua să-mi fac o prioritate din repararea acestei relații’, a dezvăluit Harry.


În ceea ce privește relația cu fratele lui, Prințul William, și-a păstrat declarațiile anterioare, limitându-se doar să menționeze că sunt pe „drumuri diferite’.

Sursa foto: Hepta