Prințul George și Prințesa Charlotte și-au cunoscut frățiorul. Cum l-au primit cei doi pe micul Louis

.

Pe 23 aprilie, Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a dat naștere celui de-al treilea copil al familiei, Prințul Louis, iar Prințul George și Prințesa Charlotte și-au cunoscut frățiorul, în sfârșit. E greu de spus exact cum au reacționat cei doi, însă, după câte se pare, Louis a fost bine primit de frații mai mari.

Kate Middleton a purtat o rochie roșie, la fel ca Prnțesa diana, când l-a prezentat lumii pe Prințul Louis.

Kate Middleton a purtat o rochie roșie, la fel ca Prnțesa Diana, când l-a prezentat lumii pe Prințul Louis.

Azi, Prințesa Charlotte a împlinit 3 ani și micuța a primit unul dintre cele mai frumoase daruri – o păpușă vie, care se numește Louis și are 9 zile… Deși cei doi părinți și-au pregătit micuții cu ceva vreme înainte pentru venirea pe lume a noului frățior, reacția lui George și a lui Charlotte era totuși destul de greu de anticipat, deoarece fratele cel mare împlinește 5 ani abia peste două luni, în timp ce surioara lui Louis chiar azi a făcut 3 ani și este greu să le explici unor copii atât de mici de ce, pentru o vreme, nu vor mai fi ei în prim-plan. Prințul George este oarecum mai experimentat ca sora lui, deoarece a mai trecut o dată prin asta, atunci când s-a născut Charlotte, însă pentru mica prințesă este prima oară.

Familia Ducelui și a ducesei de Cambridge s-a mărit cu încă un membru.

Familia Ducelui și a Ducesei de Cambridge s-a mărit cu încă un membru.

Prințul George și Prințesa Charlotte și-au cunoscut frățiorul acum 9 zile, ei fiind aduși la spitalul unde a născut Kate de tatăl lor, unde li s-a permis să stea câteva minute, însă contact direct cu Louis au avut abia când acesta a fost adus acasă. Conform Us Weekly, cei doi copii ai Ducesei de Cambridge și ai Prințului William au fost entuziasmați să-și cunoască frățiorul. „Este puțin probabil ca ei să doarmă atunci când Kate și William vor sosi acasă. Cu siguranță vor sta treji toată noaptea, încântați că și-au cunoscut fratele, declara o sursă pentru publicația menționată.' Se pare că micuța Charlotte este mai câștigată decât George, deoarece ea nu trebuie să meargă la creșă până mâine, așadar va avea mai mult timp să stea cu frățiorul ei cel mic, spre deosebire de George, care a început deja grădinița.

 

Regina Elisabeta a II-a și-a vizitat strănepotul

Nu doar Prințul George și Prințesa Charlotte și-au cunoscut frățiorul, ci și Regina Elisabeta a II-a, străbunica micului Louis a fost nerăbdătoare să-l vadă pe cel mai nou membru al familiei regale, așadar suverana Marii Britanii s-a urcat în elicopter și, după un zbor de 40 de minute, a aterizat ieri la Londra și a mers la Palatul Kensington. Regina a venit, de altfel, să-și felicite și strănepoata, pe Charlotte, care a împlinit astăzi 3 ani și, cu siguranță, a fost fericită să-și cunoască cel de-al șaselea strănepot, care marți a fost înregistrat de tatăl său în registrul de stare civilă de la Palatul Kensington.

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton