Prinţul George – Fotografie de familie alături de Regina Elisabeta a II-a, Prinţul Charles şi Prinţul William

 Florentina Liutic
.

Pentru a sărbători cei 90 de ani ai săi, Regina Elisabeta a II-a a realizat în salonul White Drawing Room din Palatul Buckingham o fotografie de familie, împreună cu cei 3 moştenitori ai săi: Charles, William şi George.

 

regina elisabeta a II-a

 

Fotografia a fost realizată pentru timbrul pe care Poşta britanică îl va emite cu această ocazie specială, iar vedeta este micul Prinţ George, cocoţat pe un colet.

 

Îmbrăcat impecabil, Prinţul George este cu adevărat adorabil datorită zâmbetului său molipsitor. Este pentru prima dată când chipul lui George apare pe un timbru, iar ocazia este una cum nu se poate mai deosebită.

 

Pe 21 aprilie, Regina Elisabeta a II-a va împlini 90 de ani de ani, ea urcându-se pe tronul Marii Britanii în 1952. Pe 9 septembrie 2015, ea devenea cel mai longeviv monarh britanic, cu 64 de ani de domnie, depăşind-o pe Regina Victoria care intrase în istorie cu 63 de ani.

 

În cursul zilei de mâine, Regina va deschide porţile Palatului Windsor, va fi celebrată în Parlamentul britanic, iar seara va fi organizat un dineu la care sunt aşteptaţi inclusiv Barack Obama şi soţia lui, Michelle.

 

 

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton