Prinţesa Victoria a Suediei a devenit mamă pentru a doua oară

 Florentina Liutic
.

Victoria, prinţesa moştenitoare a Suediei, a născut ieri un băieţel, ea devenind astfel mamă pentru a doua oară.

 

Cei doi sunt foarte bine şi au fost deja externaţi, iar baietelul care este al 3-lea în ordinea succesiunii la tron, după mama şi sora lui mai mare, Estelle, a primit deja un nume, acesta fiind Oscar Carl Olof.

 

Victoria a născut la spitalul Karolinska din Stockholm, iar bebeluşul a avut la naştere 52 de cm şi a cântărit 3,650 kg. Înainte de a pleca din spital, ea a facut o primă fotografie cu bebeluşul, aflat într-un scaun auto, însă păturica cu care este învelit îi acoperă chipul. Tatăl şi sora lui sunt de asemenea prezenţi în această fotografie.

 

Iata că începutul de an se anunţa unul cu multe evenimente pentru familia regală din Suedia. Victoria şi soţul ei, Daniel, au sărbători-o în luna februarie pe fetiţa lor, Estelle, care a împlinit 4 ani.

 

Luna viitoare, cumnata Victoriei, Prinţesa Sofia, urmează să nasca şi ea, acesta fiind primul copil al ei şi al Prinţului Carl Philip.

 

Foto: Hepta, Facebook

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton