Printesa Marie a Danemarcei a nascut o fetita

 Revista VIVA
.

Printesa Marie, a doua sotie a printului Joachim, fiul cel mic al reginei Margrethe a Danemarcei, a nascut in aceasta dimineata o fetita, la Spitalul national din Copenhaga.

Bebelusul a avut la nastere 2.930 de grame si 49 de centimetri. Mama si copilul se simt bine.' a anuntat Palatul regal danez intr-un comunicat, fara sa precizeze numele fetitei.

Mica printesa este a zecea in ordinea succesiunii la tronul Danemarcei, ocupat de 40 de ani de bunica sa, regina Margrethe a II-a.

Tatal fetitei, printul Joachim (42), si mama ei, Marie Cavallier (35), s-au cunoscut in 2005 si s-au casatorit in 2008. Cei doi mai au impreuna un baiat, Henrik, in vârsta de aproape 2 ani.

Joachim, care este al patrulea in ordinea succesiunii la tronul Danemarcei, a divortat in 2005 de printesa Alexandra, originara din Hong Kong, dupa un mariaj de aproape zece ani. Din acea casnicie mai sunt doi mostenitori: printul Nikolai (12) si printul Felix (9).

Foto: Hepta
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton