Prințesa fugară a Dubaiului are cea mai bună apărare în instanță. Avocatul ei s-a ocupat și de divorțul Dianei cu Charles!

.

Prințesa Haya Bint Al Hussein are cel mai tare avocat din Londra, care să o apere în scandalul cu fostul soț, emirul Dubaiului. Avocatul printeței fugare a Dubaiului s-a ocupat, în trecut, și de divorțul dintre prințesa Diana și prințul Charles.

De câteva luni, Dubaiul se află în centrul unui scandal monstru între Prințesa Haya Bint Al Hussein și șeicul Mohammed. Prințesa Haya a fugit în Marea Britanie cu cei doi copii și 40 de milioane de euro.


Procesul dintre Prințesa Haya și Mohammed va avea loc pe data de 30 iulie, la Londra și va decide viitorul copiilor pe care îi au împreună, Zayed, în vârstă de 7 ani și Al Jalila, în vârstă de 11 ani.

„Aceste proceduri legale sunt legate strict de bunăstarea celor doi copii și nu au legătură cu căsnicia, divorțul și banii pe care îi împart cei doi. Procesul va stabili detalii despre viitorul copiilor’, arată comunicatul de presă, potrivit The Guardian.

Cea de-a șasea soție a șeicului Mohammed a cerut azil politic în Anglia, iar în data de 20 iulie prințesa Haya și fostul ei soț s-au prezentat la Curtea Supremă din Marea Britanie pentru a discuta despre bunăstarea copiilor, nu despre divorț sau averea pe care o au de împărțit emirul Dubaiului și prințesa Haya.


S-a zvonit în presa internațională că Haya Al Hussein nu ar mai avea nicio obligație față de șeicul în vârstă de 69 de ani, pentru că aceasta ar fi divorțată deja de el.

Prințesa Haya este acuzată de infidelitate

Șeicul Mohammed i-a adus acuzații de infidelitate soției în cadrul unei postări de pe o rețea de socializare. Există o teorie conform căreia prințesa Haya l-ar fi înșelat pe soțul ei cu bodyguardul ei englez, un fost soldat britanic, pe nume Russell Flowers.

Printre scurtele declarații făcute presei, Prințesa Latifa, în vârstă de 33 de ani, a susținut că se simte „optimistă referitor la viitor’. „Este începutul vieţii mele în libertate’, a adăugat aceasta.


Prințesa Dubaiului este sora vitregă a Regelui Iordaniei, Abdullah al II-lea. Prințesa Haya are 45 de ani, a fost născută în Iordania și școlită în Marea Britanie, la Londra. Aceasta a urmat cursurile Univeristății Oxford și a reprezentat Iordania la Jocurile Olimpice de la Sydney, în 2000, la echitație, citează Click!.


Prințesa Haya s-a căsătorit cu șeicul Mohammed bin Rashid în 2004. Acesta este primul ministru, dar și conducătorul suprem al Dubaiului. Șeicul Mohammed a înființat și cele mai prestigoase curse de cai din Marea Britanie – Godolphin. Ea are doi copii cu șeicul Mohammed bin Rashid, Sheikha Al Jalilla și Sheikh Zayed. Aceasta explica în anii trecuți că cei mici „adoră deșertul’ și că „îl iubesc foarte tare pe tatăl lor’.