Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară. Nepoata regelui Charles a anunțat când va naște: „Familia regală este încântată”

.

Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară. Nepoata regelui Charles al III-lea al Marii Britanii este însărcinată și urmează să devină mamă pentru a doua oară în vara acestui an. Palatul Buckingham a făcut o declarație oficială despre sarcina Prințesei Eugenie, menționând că Familia Regală este încântată de venirea pe lume al celui de-al treisprezecelea membru în ordinea succesiunii la tronul britanic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară. Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sunt căsătoriți din anul 2018. În vârstă de 32 de ani, nepoata regelui Charles al III-lea al Marii Britanii este însărcinată cu al doilea copil, potrivit unui comuniicat emis de Palatul Buckingham. Cei doi soți mai au împreună un copil, respectiv un băiețel pe care l-au botezat August Philip Hawke. Acesta s-a născut în data de 8 februarie 2021, la același spital la care l-a născut Meghan Markle pe Archie în anul 2019, Portland Hospital din centrul Londrei.


Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară. La rândul ei, soția lui Jack Brooksbank a făcut fericitul anunț pe rețelele de socializare. Aceasta a publicat o fotografie emoționantă cu fiul ei, August, în vârstă de doi ani. Verișoara lui William și a lui Harry este destul de activă pe rețelele de socializare, în timp ce membrii familiei regale britanice prefără comunicarea prin intermediul biroului de presă sau al paginii oficiale a Palatului Buckingham.


Citește și: Prințesa Eugenie a născut un băiețel. Regina Elisabeta a II-a are acum 9 strănepoți

Citește și: Prințesa Eugenie este însărcinată! Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

Citește și: „Sunt anumite lucruri despre care el crede că eu nu spun adevărul'. Marius Elisei îi pune la îndoială sinceritatea Oanei Roman


Citește și: Raluca Moianu a apelat la ajutorul psihologului, după moartea soțului ei, Marius Ancuța: „Am fost foarte…'

Prințesa Eugenie este însărcinată a doua oară

Potrivit anunțului făcut de Palatul Buckingham, Prințesa Eugenie va deveni mamă pentru a doua oară în vara acestui an. Deocamdată, nu a fost dezvăluit sexul bebelușului. Fiica prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson ocupă locul al 11-lea în ordinea de succesiune la tronul Regatului Unit.

„Prințesa Eugenie și domnul Jack Brooksbank sunt încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil în această vară. Familia regală este încântată, iar August aşteaptă cu nerăbdare să devină un frate mai mare’, se arată în comunicat, potrivit people.com.


Pe contul de Instagram, Prințesa Eugenie a scris un mesaj emoționant legat de venirea pe lume a celui de-al doilea copil: „Suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că familia noastră se va mări cu încă un membru în vara acestui an’.


Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank sunt căsătoriți din 2018

Prințesa de York și soțul ei, Jack Brooksbank, s-au cunoscut în anul 2010, în timpul unei vacanțe la schi în Elveția. În ianuarie 2018, aceștia s-au logodit în Nicaragua, iar în luna octombrie a aceluiași an s-au căsătorit în Capela St. George de la Castelul Windsor.

La nunta celor doi, au participat aproximativ 1200 de persoane. Pe lista invitaților, s-au aflat nu numai membri ai Familiei Regale Britanice, ci și vedete internaționate, între care modelul Cara Delevingne, cântăreaţa Ellie Goulding sau Robbie Williams.


Mireasa a purtat o rochie atipică, creată de Peter Pilotto și Christopher De Vos, fondatorii brandului britanic Peter Pilotto. Prințesa a ales o rochie cu spatele gol, lăsând la vedere o cicatrice de dimensiuni mari, pe care o are după ce a suferit, la vârsta de 12 ani, o intervenţie chirurgicală pentru a-i corecta scolioza.

Sursa foto: Hepta & Instagram