Prinţesa Charlotte a scos limba în faţa unor oameni care îi făceau cu mâna. Cum a reacţionat Kate Middleton

 Dumba Gabriela
.

Prinţesa Charlotte, fiica Ducilor de Cambridge, în vârstă de patru ani, a făcut să râdă publicul adunat la o competiţie de yachting, după ce şi-a scos limba în faţa oamenilor, în loc să îl salute. Kate Middleton s-a arătat surprinsă de gestul fiicei sale şi a zâmbit.

Prinţesa Charlotte şi-a scos limba în faţa oamenilorPrinţesa Charlotte şi-a scos limba în faţa oamenilor

Prinţesa Charlotte (4 ani) şi fratele ei mai mare, George (6 ani), s-au aflat în tribune pentru a-şi susţine părinţii, Prinţul William şi Kate Middleton, care au participat în competiţia desfăşurată în largul coastelor insulei Wight. Chiar şi cu susţinerea din partea familiei, ducii au terminat pe locurile 3 (William) şi 8 (Kate), întrecerea fiind câştigată de cunoscutul prezentator TV Bear Grylls, scrie Daily Mail.

Rămas fără dinţii de lapte şi îmbrăcat într-un costum marinăresc, Prinţul George a zâmbit publicului, în timp ce sora lui a scos limba în faţa oamenilor. Ducesa de Cambridge s-a arătat surprinsă de gestul fiicei sale şi a zâmbi.

Nu este prima dată când Prinţesa Charlotte iese în evidenţă într-un mod amuzant, citează Mediafax. În luna iulie 2018, în timpul botezului fratelui ei mai mic, Prinţul Louis, Charlotte le-a spus jurnaliştilor adunaţi la Capela Regală de la Palatul St James că nu sunt 'invitaţi' la eveniment. În acel moment ea era ţinută de mână de tatăl ei.

 

foto: Daily Mail, www.marieclaire.co.uk,  www.msn.com 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton