Prinţesa Charlene de Monaco este însărcinată

 Florentina Liutic
.

Locuitorii din Monaco au primit cu mare bucurie anunţul casei regale care a dezvăluit faptul că prinţul Albert al II-lea (56 de ani) şi Prinţesa Charlene (36 de ani) vor deveni părinţi.

 

Albert&Charlene1

 

 

Prinţul Albert al II-lea şi Prinţesa Charlene au imensa bucurie de a anunţa un eveniment fericit. Naşterea este prevăzută înainte de sfârşitul anului.', se precizează în comunicatul scurt emis de Palatul monegasc.

 

Din Africa de Sud, ţara natală a lui Charlene, a venit însă informaţia conform căreia Prinţesa ar fi însărcinată cu gemeni. Se pare că tatăl ei a fost cel care i-a mărturisit fericita veste unui bun prieten.

 

Prinţul Albert şi Charlene s-au casătorit în 2011 în cadrul unei ceremonii fastuoase la care au participat 800 de invitaţi.

 

Prinţul Albert mai are doi copii, născuţi în afara căsătoriei, Jazmin Grace Grimaldi şi Alexandre Coste pe care i-a recunoscut.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton