Prinţesa Beatrice, nepoata reginei Elizabeth a II-a, şi milionarul Edoardo Mozzi s-au logodit. Când va fi nunta

 Dumba Gabriela
.

Prinţesa Beatrice, nepoata reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii s-a logodit cu milionarul Edoardo Mapelli Mozzi într-o vacanţă pe care au petrecut-o în Italia. Nunta va avea loc în anul 2020.

Prințesa BeatricePrințesa Beatrice

Iniţial, prinţesa Eugeni a fost cea care a făcut anunţul pe reţeaua de socializare online Instagram, dar l-a şters la scut timp.

Ulterior, Palatul Buckingham a confirmat informaţia, dezvăluind că fiica cea mare a lui Sarah Ferguson şi a prinţului Andrew este „extrem de fericită” să anunţe evenimentul. Cei doi s-au logodit într-o vacanţă pe care au petrecut-o în Italia.

„Ducele şi ducesa de York sunt încântaţi să anunţe logodna Alteţei Sale Regale Beatrice de York cu domnul Edoardo Mapelli Mozzi. Alteţa Sa şi domnul Mapelli Mozzi s-au logodit în Italia, într-un weekend pe care l-au petrecut acolo. Căsătoria va avea loc în anul 2020”, a fost scris în declaraţia Palatului Buckingham, citează Mediafax.

„Suntem extrem de fericiţi că putem anunţa vestea privind logodna noastră. Suntem încântaţi să pornim împreună în această aventură pe viaţă şi aşteptăm cu nerăbdare căsătoria. Împărtăşim atâtea interese, valori şi ştim că acest lucru ne va aduce dragoste şi fericire în anii ce vor urma”, au declarat prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi.

Cei doi au început să se întâlnească în toamna anului 2018. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton