Prince vrea sa cante cu Amy Winehouse

 Revista VIVA
.

La cei 24 de ani ai sai, Amy Winehouse incepe sa trezeasca interesul confratilor sai care se arata dispusi sa inceapa o colaborare cu tanara cantareata britanica. Iar atunci cand insusi Prince vrea sa cante alaturi de ea, lucrurile sunt cat se poate de serioase.

Artistul tocmai si-a incheiat un turneu in Regatul Unit, fiind astfel la curent cu performantele recente ale lui Amy. A invitat-o prin urmare sa mearga in State pentru a pune la punct toate detaliile acestei colaborari.

Cat despre Amy, aceasta s-a aratat extrem de fericita de sansa care i se ofera, intrucat a imparti scena cu o legenda nu poate fi decat un pas inainte in cariera ei. Este mai mult decat onorata de propunerea primita, cu atat mai mult cu cat declara ca este unul dintre milioanele de fani ai Copilului teribil din Minneapolis.

O singura conditie pare sa fi pus Prince, el invitand-o sa vina singura in America, fara sotul sau, Blake Fielder-Civil. Doar e vorba de munca, nu? In plus, Blake s-ar putea sa fie tare ocupat la inceputul lunii noiembrie, nori negri plutind asupra sa. Anchetat pentru lovirea unei persoane, el ar putea primi o pedeapsa ce va presupune sa stea cateva zile la inchisoare. (L.F.)

Foto: www.celebscentral.com, www.imdb.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton